Comentarii produse - TOCA AMALIA
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?

• 16.11.2022
    • Am folosit astazi la masajul terapeutic untul cannabicalm. Sunt obisnuita cu masajul si cu efectul lui, dar azi am simtit o imbunatatire musculara extraordinara, plus ca e extrem de econom. Urmeaza sa il recomand celor cu probleme de piele si musculare, cu toata încrederea! Minunat! Deosebit! Alaturi de celelalte geluri si creme din portofoliul Life Care, am mai castigat un produs foarte bun!!!
    • 11.10.2020
    • Un produs elegant, usor de utilizat. O compozitie atat de fina care te face sa te regasesti pe tine si sa accepti sa te uiti in oglinda zambind. Wow. Recomand!
    • 17.06.2020
    • Am parul natural, usor de invidiat, dar treptat parul meu si-a pierdut textura. Am dat de acest sampon si nu am stat pe ganduri. L-am achizitionat si pot sa spun ca sunt MULTUMITA, MULTUMITA, MULTUMITA. RECOMAND tuturor deoarece PARUL a prins din nou viata. Imi amintesc de structura parului meu din anii de studentie si acum l-am recapatat cu sampunul cu acid hialuronic si cu balsamul din aceeasi categorie! SINCER SUNT INCANTATA SI MULTUMITA. INCERCATI-L PENTRU CA NU VETI RAMANE LA STADIUL DOAR DE INCERCARE. Minunat si mirosul, delicat si rafinat atat la spalare cat si dupa limpezire!!!
    • 03.04.2020
    • De obicei ma feresc de aciditate dar acest supliment este foarte bun, nu da senzatia de greata sau rau la stomac. Recomand cu multa incredere!
    • 10.03.2020
    • Magia uleiului o simt in parfumul natural al casei, in piele prin masaj, este de nelipsit de cand l-am descoperit. Atat in diffuser cat si sub nas imi ofera senzatia de unitate cu natura prin respiratia curata, imi place mie, intregii familii dar si tuturor prietenilor care-l simt cand vin in vizita. Este cu adevarat MAGIC.