Comentarii produse - PLOPEANU RODICA
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?

• 05.08.2021
    • Par stralucitor, moale la atingere, miros placut, descurca parul fara al rupe. Este minunat ca un par decolorat si vopsit blond poate fi hidratat doar din sampon, fara balsam. Recomand atat femeilor cat si barbatilor ce au probleme cu caderea parului sau pur si simplu persoanelor ce doresc sa foloseasca produse cat mai sanatoase pentru parul lor!
      Sanatatea vine atat din interior cat si din exterior! Alegeti ce este mai bine pentru voi si familia voastra!
    • 05.04.2021
    • Masca magnetica, un produs revolutionar pentru mine si pentru alte mii de partenere. Iti lasa tenul catifelat si luminat inca de la prima utilizare. Aplicarea este usoara datorita spatulei si indepartarea ei la fel de usoara datorita magnetului. A intrat in rutina mea saptamanala, tinand cont ca eu nu eram un fan al mastilor avand cateva experiente neplacute in urma folosirii altor produse de la alte companii. Magia ce mi-o ofera aceasta masca este la final pentru ca tenul meu este rasfatat si hidratat toata noaptea cu uleiurile ce raman de la ea si nu necesita folosirea apei pentru a clati dupa utilizare. O recomand cu mare drag oricarei femei care doreste sa se rasfete, dar o recomand si barbatilor ce vor sa ofere un cadou sau sa isi rasfete sotiile, iubitele. Va garantez ca orice persoana care a aplicat cel putin o data aceasta masca nu-si mai doreste sa renunte la ea. Provoaca o dependenta sanatoasa.