Termék hozzászólások - MÉSZÁROS ATTILÁNÉ
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Termék hozzászólások - MÉSZÁROS ATTILÁNÉ

• 05.02.2023
    • Kezdtek fájni az ujjaim a jobb kezemen, nem tudtam vele fogni. A barátnőm azt mondta, kezdek "izületes lenni". Néha éjszaka is fájdalomra ébredtem. Reggel bekentem a kézfejemet és az ujjaimat is bedörzsöltem a Cannabi Calm testvajjal, amíg fel nem szívódott cérnakesztyűt vettem a kezemre. Este megint megismételtem. Két nap után elmúlt a fájdalom. Most esténként kenem a kezeimet, észrevettem, hogy puhább és selymesebb is lett. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
    • 06.07.2022
    • Ez a termék a jól bevált Magic Roll utódja lett nálunk. A tégelyes ördögcsáklyát otthonunkban használjuk, az Energy Roll Ördögcsáklya pedig utazáskor, fürdőzéskor van állandóan a táskámban. A buszos kirándulások alkalmával már segített, mikor a társamnak kibicsaklott a bokája. Ahogy bekentük azonnal hűsítette, enyhítette a fájdalmát, kifejtette a gyógyító hatását és vissza tudott sétálni saját lábán a buszhoz. Ajánlom mindenkinek!
    • 08.02.2022
    • Nagyon örültem ennek az új terméknek, vettem egyet otthonra. A fiam próbálta ki, mert egyik napról a másikra elkezdett fájni a torka. Este fújtuk be a torkát és másnap még háromszor. A fájdalom elmúlt, köhögni nem kezdett. A körömvirág, menta, fahéj, eukaliptusz és citrom együttes hatásával kisöpörte a vírusokat és a bacikat. Bátran merem ajánlani kisgyerekes szülőknek is, legyen kéznél a "Házi patikában"!
    • 07.11.2021
    • Az új tőkehalmájolaj kapszulánk három fő alkotóját eddig három külön termékben találtuk meg. Az új kapszula nagy előnye, hogy egyetlen szemben megtalálható az Omega-3, az A-vitamin és a D-vitamin is. Ez segít egyensúlyban tartani az agyműködést, szívműködést, látásunkat és a közérzetünket. Benne ötvöződik minden újdonság, így az új, még kímélőbb, emberbarát "zöld" kapszula, ami mostantól a legmodernebb technikával készül. Szuper jó termék, mindenkinek ajánlom.
    • 08.08.2021
    • Ez az új sampon a benne lévő koffein és a gyógynövények együttes hatásával bír. Már a második hajmosás után éreztem a szárításnál, hogy a hajam állaga vastagabb, mintha több hajam lenne. A fejbőröm ápoltnak, korpamentesnek tűnt. Kezdi visszanyerni a fényét, ugyanakkor nem zsírosodik. Minden korosztálynak ajánlom!
    • 08.07.2021
    • Kipróbáltam az új arckrémet! Más krémekkel összehasonlítva, most rögtön éreztem hogy a bőröm simább és egyenletesebb, mint előtte. 7 természetes kivonatot tartalmaz, a kamilla, hialuronsav, a shea vaj, magáért beszél. SPF 15-ös fényvédő, védi az arcot a káros UVB-sugárzás ellen. Nyáron smink nélkül, sminkalap helyett használjuk. Csak kend fel az egészséges arcbőrért!
    • 08.06.2021
    • Most próbáltam ki a mezei zsurlós sampont. Kétszer mostam vele hajat, máris észrevettem, hogy finomabb, selymes tapintású a hajam. A mezei zsurló és a panthenol együttesen megtette a hatását. A ráadás az a termékben, hogy zuhanyzás közben hajat mosunk, az egész testünket érheti, sőt érje is a sampon, mert ugyanúgy tisztítja, ápolja, védi, mint a hajat. Nem kell külön tusfürdővel bíbelődni, mert ez a termék sampon, tusfürdő és habfürdő is. Ajánlom mindenkinek.
    • 28.04.2021
    • A Reishit kb. egy hónapja kezdtem szedni, csak kipróbáltam és az immunrendszert szerettem volna vele erősíteni. Azt vettem észre, hogy a vérnyomásomra is hat. Ha jön az időváltozás, a vérnyomásom is ingadozott, hol magas, hol alacsony volt. Mióta szedem a kapszulát, azóta nincsenek rosszulléteim az ingadozó vérnyomástól. Mindenkinek ajánlom, próbáljátok ki!
    • 05.02.2021
    • Most már elmondhatom, hogy rendszeresen szedem a Life Care vitaminokat. Ezek közül is vagy a hosszú felszívódású C vitamint, vagy a Multivitamint. Jobb lett a közérzetem, de egy hónappal ezelőtt hozzá még elkezdtem a cinket is adagolni. Észre vettem, hogy ez hatásos együtt, mert nem vagyok olyan fáradékony, mint régebben. A nap végére is marad energiám, plusz a körmeim erősebbek, nem töredeznek. Valószínűleg kiürült a szervezetemből ez az ásványi anyag. Ajánlom a szedését.
    • 07.12.2020
    • Ajándékba kaptam a kenderolajos arc- és testradírt. Az alsó lábszáram volt tiszta cserepes, kiszáradt, főleg ahol a bokacipő egész nap dörzsöli. Bekentem és pár perc múlva lemostam langyos vízzel a zuhany alatt. Már első használatkor lehozta a felső cserepes részt és a lábam sima tapintású lett tőle. Egy héten kétszer fogom rendszeresen használni. Bátran merem ajánlani mindenkinek.