Tabara BIO CAMP Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

                                   

 

Tabara BIO Camp este un proiect inovator initiat de Fundatia Life Care si are ca obiectiv reunirea, in timp, a tuturor adolescentilor care au nevoie de un ghidaj pentru a incepe viata intr-un mod sanatos. Pot participa astfel in aceasta tabara toti copiii, indiferent de conditia sociala, materiala, rasa, etnie, sex. Ei vor fi selectati incepand cu cei care deja au inceput sa se manifeste in directia potentialului lor.

BIO Camp este tabara destinata copiilor cu varste intre 12 si 18 ani, in care acestia sunt invatati  sa-si dezvolte abilitatile dobandite si cele native pentru a avea o viata sanatoasa si plina de succes.

 

In august 2012 cincizeci si doi de  adolescenti din toata tara au participat la prima tabara BIO Camp . In fiecare zi, tinerii au participat la ateliere educationale sustinute de profesori si specialisti voluntari, s-au bucurat de activitati montane si s-au distrat de minune la altele (tiroliana, alpinism, orientare cu busola, foc de tabara, karaoke, musicalul denumit “Viata de adolescent”). In fiecare dimineata  s-au inviorat impreuna cu vedeta Prima Tv, Florentina Opris, care a stat alaturi de ei intreaga tabara dovedind, prin puterea exemplului, ce inseamna sa traiesti sanatos.

Fundatia Life Care organizeaza deja cea de a doua editie a taberei BIO Camp BIO Camp in 7-13 ianuarie 2013 , in Centrul de agrement montan ,,La Valtoare’’, zona Bran. De data aceasta 40 de copii vor invata ca este important sa se hraneasca sanatos, sa faca miscare in fiecare zi si ca au un potentialul unic pentru a-si indeplini orice si a trai implinitor.

In perioada 22- 28 iunie 2014 are loc cea de a patra editie a taberei BIO Camp , pentru adolescenti cu potential din Romania, cu varste intre 12 -18 ani! Locatia aleasa a fost una potrivita pentru o tabara de neuitat. Complexul Terramythica, aflat in Ighiu (langa Alba Iulia), se intinde pe o suprafata de 5000 de mp si imbina intr-un mod armonios frumusetile naturii transilvanene. Inconjurat de dealuri si coline, este locul perfect pentru o saptamana activa si distractiva.

Cea de-a cincea editie a taberei BIO Camp, destinata sustinerii potentialului adolescentilor s-a desfasurat la Gura Humorului, in perioada 17 - 23 august 2015 .

In 2016 Fundatia Life Care a desfasurat editia a sasea a taberei BIO Camp. In perioada 31 iulie - 6 august, peste 50 de copii talentati au avut parte alaturi de voluntarii nostri, de o saptamana plina de activitati care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitati de creativitate, comunicare, cum sa traiasca sanatos pentru a avea o viata mai implinita si fericita.

Voluntarii BIO CAMP 2016:

 

 

 

In August 2017, s-a organizat cea de-a 7-a editie a taberei BIO CAMP in frumoasa zona Tara Fagarasului, in localitatea Plaiul Lisei, la poalele muntilor Fagaras! Intr-un decor natural de poveste peste 50 de adolescenti au avut parte de 7 zile de invatare, experiente si distractie!

 

 

In perioada 29 iulie - 4 august 2018 a avut loc in Frankfurt, Germania, cea de-a 8-a editie a taberei „BIO Camp” , dedicata adolescentilor romani. De acum, „BIO Camp” devine  „International Summer Academy for Teen Empowerment” astfel incat tinerii nostri sa beneficieze de experiente de invatare internationale.

 

Tema editiei 2018 a fost „Unitate peste granite prin competente si responsabilitate” care i-a adus pe copii si tineri in zona de recunoastere a valorilor noastre romanesti de peste hotare si de cunoastere a noi culturi, traditii si oameni de succes.

 

 

  Poti urmari activitatile fundatiei pe site-ul http://www.fundatialifecare.ro/ si pe Facebook .