Ce inseamna BIO? A trai BIO inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat. Un mod de viata organic reprezinta alegerea fireasca prin care noi, cei care iubim viata si incercam sa o traim cat mai sanatos cu putinta, vrem sa schim Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
 

 

A trai BIO inseamna a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat. Un mod de viata organic reprezinta alegerea fireasca prin care noi, cei care iubim viata si incercam sa o traim cat mai sanatos cu putinta, vrem sa schimbam mentalitati si obiceiuri astfel incat lumea sa devina mai constienta de alegerile pe care le face.

Am hotarat sa spunem un NU hotarat chimicalelor, pentru ca ne-am gandit la sanatatea familiilor si copiilor nostri, pentru ca ne-am dat seama de raul pe care il facem naturii si pentru ca am realizat ca ritmul in care se desfasoara lucrurile ne afecteaza in mod negativ starea generala.

BIO incepe cu originea ingredientelor din compozitia produselor pe care le consumam.

Agricultura BIO nu foloseste pesticide, fertilizanti si alte substante care se scurg si care polueaza la fel de mult ca si deseurile fabricilor. Insasi scopul agriculturii ecologice este incurajarea si protejarea ecosistemelelor si biodiversitatii.

O viata BIO inseamna ca tot ceea ce consumam fie ca este aliment, produs cosmetic sau detergent este compatibil cu natura, cu organismul nostru si nu contine chimicale.

Alimentele organice au un continut nutritiv mai ridicat decat alimentele conventionale si sunt mult mai gustoase si satioase.

Detergentii BIO sunt obtinuti din substante naturale, care nu afecteaza mediul inconjurator sau pielea noastra, nu provoaca alergii sau iritatii. Pielea care este cel mai mare organ al corpului, este afectata in mod direct de produsele cosmetice aplicate, fiind capabila sa absoarba tot ceea ce ajunge in contact cu ea. O substanta care se aplica pe piele si ramane acolo suficient de mult, este absorbita de glandele sebacee si foliculii firelor de par, trecand apoi in sistemul circulator. Astfel, orice substanta din cremele, lotiunile, gelurile, uleiurile, etc., pe care le folosim poate sa ajunga in sange, apoi la organe.

Cosmeticele BIO-organice sunt obtinute numai din ingrediente care se gasesc in stare naturala, nu contin conservanti, coloranti sau alte substante toxice. Fata de cosmeticele clasice sunt fabricate dupa reguli foarte stricte pentru ca altfel producatorul nu ar putea primi certificarea organica .

Produsele BIO-organice sunt benefice nu numai pentru om ci si pentru natura, producatorii de cosmetice organice incercand sa foloseasca ambalaje cat mai putine si care sa fie biodegradabile.

Un mod de viata BIO presupune folosirea produselor organice in toate domeniile vietii noastre, lucru pe care Life Care ® incearca sa il faciliteze pentru toti partenerii sai.

Din toate aceste motive, BIO este alegerea corecta!