Fundatia Life Care Fundatia Life Care are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

 

Life Care Foundation a fost infiintata in februarie 2011 si are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „Viata este o calatorie spre implinirea personala”.

 

Fundatia Life Care are ca scop sustinerea vietii si a potentialului uman, in concordanta cu motto-ul „viata este o calatorie spre implinirea personala”. Activitatea fundatiei vizeaza sustinerea persoanelor, in special a tinerilor si copiilor cu potential si capacitati in diverse domenii de activitate prin identificarea, pregatirea si promovarea acestora si prin elaborarea de proiecte personale privitoare la imbunatatirea calitatii vietii (alimentatie sanatoasa, naturala, BIO).

 

Ce putem darui si primi impreuna?

 

Vedeti, astazi, o companie care urmareste doar profitul material si nu are in vedere "profilul" uman, nu mai are cum sa creasca...

Noi, aici, la Life Care, am urmarit de la inceput profilul uman, fiind responsabil fata de oamenii cu care interactionam si pe care vrem sa-i ajutam sa fie mai buni, mai implicati, mai dornici sa evolueze personal si profesional. De aceea, noi ne-am hotarat sa sprijinim educatia de familie, educatia adolescentilor, prin a le oferi, un ghidaj corect si un start bun in viata. Cum am facut asta? Prin fundatia Life Care, ce a creat si implementat o serie de proiecte destinate sustinerii adolescentilor, adica a sustinerii viitorului nostru imediat.

 

Alegerile responsabile au legatura cu decizia de va folosi resursele pe care le aveti( timp, bani, emotii, energie ), sa le cheltuiti, pentru a va bucura de viata voastra, de a primi prosperitate, sanatate si implinire!

 

Florina Onetiu, VP Communication & Community Life Care

 

 

Pentru a deveni voluntar si membru al Fundatiei, ne poti scrie pe adresa contact@fundatialifecare.ro sau pe site-ul: http://www.fundatialifecare.ro/contact/