Despre companie! Cine suntem noi? Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
 

 

Credem ca o afacere fericita este acea afacere ce reuseste sa imbine armonios “cei 3P”: People (Oameni), Profit (Profitabilitate) & Planet (Mediu inconjurator)

Rezultatele noastre arata ca AM REUSIT :) 

Life Care® este astazi cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland vanzari de peste 100 de milioane de Euro!

  • Am demarat miscarea BIO din Romania, fiind cei care am definit pentru prima data pe Wikipedia Romania termenul “BIO”, care era inexistent la acea data.
  • Fiind implicati in numeroase activitati de responsabilitate sociala, Life Care a fost nominalizata de “CSR Revolution” in topul celor mai responsabile 30 companii din Romania.
  • Camera de Comert a Romaniei a recunoscut performantele Life Care acordand in mod repetat “Locul 1” - in sectiunea companii mici si mijlocii.
  • Incepandu-ne activitatea internationala Life Care a fost desemnata de prestigioasa revista internationala “Direct Selling News” ca “Europe’s No1 Bio Opportunity”
  • Numeroase publicatii, precum Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street si altele au detaliat activitatea noastra, recunoscand eficienta sistemului nostru de distribuite care “a intors inapoi” echipei de distributie bani si beneficii de peste 50 de milioane de $. 

Totusi... cea mai valoroasa “distinctie” primita este aprecierea a peste 1 milion de clienti multumiti care au achizitionat pana acum peste 20 de milioane de unitati din cele peste 500 de produse disponbile in oferta Life Care!  

 

 

Lor le multumim pentru incredere!  

Pentru ei ne incepem fiecare zi cu gandul la promisiunea pe care fondatorii companiei au stabilit-o si pe care fiecare om implicat se straduieste sa o traiasca “In fiecare zi, cu energie pozitiva, lucram eficient, pentru a-ti oferi produse si servicii valoroase si o comunitate increzatoare astfel incat sa te ajutam sa traiesti o viata mai buna si mai fericita”. 

Fericirea lor este energia care se intoarce spre noi, ajutandu-ne sa devenim tot mai buni, profesional si personal.

De accea ne numim compania HAPPY.

In fiecare zi :) 

Esti binevenit in comunitatea noastra!