E totul pregatit! Gasesti fericirea personala, autentica; Sa o share-uiesti cu familia ta, cu prietenii si comunitatea ta. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
 

 

 

Pentru a incepe o afacere “clasica” ar trebui sa te ocupi de o multime de aspecte: ideea de afacere, gama de produse, spatiu comercial, website, forma juridica, angajati, contabilitate... Si cate si mai cate.

 

In afacerea Life Care TOTUL ESTE PREGATIT!

Pentru ca tu sa ai succes rapid, fara riscuri si indiferent de experienta.

MOTIVATIA ta, plus disponibilitatea de a invata si a pune in practica cele pregatite reprezinta plusul tau de valoare!

 

Intelegerea corecta poate face diferenta!

E bine sa ne cunosti ca sa poti reprezenta in conditii de maxima eficienta brandul si afacerea Life Care!

   

In plus, ai acces la zone de consiliere pe care le-am setat pentru tine:

 

Servicii pentru clienti: in cazul in care ai intrebari legate de inscriere, reactivare, afacere sau daca doresti mai multe informatiii despre produse, personalul nostru de la Serviciul pentru clientii este pregatit sa te ajute . office@life-care.com.

 

Network support: Departamentul nostru te sustine in promovarea produselor noastre punandu-ti la dispozitie informatii prin intermediul DVD-urilor, site-urilor, revistelor si brosurilor pentru promovarea afacerii. networksupport@life-care.com

 

Gestionarea comenzilor si a campaniilor: Concentreaza-te pe promovarea produselor si construirea unei echipe de vanzari, iar noi ne ocupam cu activitatile aditionale: procesarea comenzilor, gestionarea conturilor pentru clienti si a istoricului comenzilor, livrarea produselor pe care le-ai comandat.

 

Instruire: Gratuita si usor de utilizat online, instruire video si instruire desfasurata de traineri, sunt doar cateva dintre modurile in care impartasim cunostintiele de care dispunem pentru dezvoltarea unei afaceri independente de succes.

 

Cu Life Care nu esti niciodata singur in afacere.

 

Incepe calatoria spre fericire si succes!