Produsele Life Care Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
 

 

Inca din 2005, Life Care® este prima companie BIO 100% romaneasca ce comercializeaza, la nivel national si international, produse cosmetice terapeutice si de infrumusetare, suplimente alimentare si produse de curatenie.

 

Life Care® este cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania cu peste 300 de produse Bio, naturale si vegane.

 

IMPORTANT! Produsele comercializate de Life Care, cosmeticele, produsele terapeutice si de curatenie sub denumirea brandurilor proprii Krauter, Biotissima si BioHAUS, NU SUNT TESTATE pe animale si respecta prevederile Regulamentului (CE) Nr.1223/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 30.11.2009 privind produsele cosmetice.

 

Cu Life Care ai certitudinea ca produsele pe care le folosesti sunt de calitate si prietenoase cu mediul inconjurator!

 

De-a lungul anilor, portofoliul de produse a crescut semnificativ, avand in prezent peste 500 de produse disponbile pe website-ul club.life-care.com, din care peste 300 sunt prezente si in catalog, iar business-ul s-a extins nu doar in Romania, ci in toata Europa, devenind cea mai mare companie de vanzari directe din Romania si Europa de Est, cu vanzari de produse certificate international si national sau cu ingrediente BIO.

Obiectivul principal al companiei Life Care este acela de o oferi produse eficiente, sigure si placute.

 

Facem acest lucru prin folosirea ingredientelor organice, pe care corpul nostru le accepta si le recunoaste in mod natural. (ADN organic recunoscut de fiecare parte din corpul nostru: organe, sange, celule).

Acesta este "marele secret" al eficacitatii si sigurantei produselor noastre.

 

Nu este nevoie sa adaugam substante chimice pentru a fi "promotori ai eficientei" in acest proces. Orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) adaugat vor deveni resturi toxice pe care organismul nostru va incerca sa le elimine cu greu. De aceea evitam sa folosim orice substanta chimica sau GMO (organism modificat genetic) in lista noastra de ingrediente.

 

Tinand cont ca ne desfasuram activitarea intr-o piata exigenta, retetele noastre unice sunt facute dupa o multime de teste pentru a satisface "nevoia de placere” a clientilor nostri (vaz, simt, miros, densitate, culoare, etc.)

 

Dezvoltam in mod constant retetele pentru a aduce imbunatatiri cu noi ingrediente aprobate de catre organismele de certificare organice la nivel mondial.

 

 

 

Portofoliul Life Care® este format din peste 500 de produse, care acopera 7 arii esentiale ale vietii : “sanatate si imunitate”, “slabire si detoxifiere”, “nutritie si sport”, “frumusete si ingrijire personala”, “bani si antreprenoriat”, “educatie si dezvoltare”, “ingrijirea casei”.

 

Portofoliul Life Care® include 8 brand- uri proprii: Kräuter®, Life Impulse®, Biotissima®, Primo®, Ganoderma for Life®, Meal Balance®, SUPER WATER®, BioHAUS®.

 

Descopera OFERTA NOASTRA de produse AICI >>    

Valoarea produselor Life Care ®

Produsele din portofoliul Life Care ® sunt produse premium dezvoltate de cei mai importanti producatori de cosmetice, suplimente nutritive si detergenti BIO din lume. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

Standardul BDIH precizeaza care sunt ingredientele ce pot intra in compozitia produselor, ce sisteme de conservare sunt admise si se asigura ca produsele nu sunt testate pe animale. Principiile ce definesc conceptul BDIH privind ‘cosmeticele naturale controlate' sunt : protejarea naturii – in timpul exploatarii materiilor prime utilizate, se doreste ca natura sa fie cat mai putin perturbata, luandu-se in considerare protectia animalelor. Este exclusa interventia sau manipularea genetica asupra patrimoniului ereditar al plantelor sau animalelor; transformarea cu grija a materiilor prime in produse finite, fara sa presupuna reactii chimice.

Ambalajele trebuie sa fie economice si sa respecte mediul inconjurator; cosmeticele naturale controlate trebuie sa renunte la coloranti si conservanti sintetici, si sa contina substante cu potential alergic redus. ECOCERT este un organism international de inspectie si certificare a produselor ecologice, ce verifica conformitatea produselor ecologice cu legislatia europeana, nationala si cu standardele internationale in vigoare. Produsele certificate ECOCERT nu au in componenta lor: uleiuri minerale, silicon, emulgatori precum PEG, Parabeni, parfumuri sintetice, matrite sintetice sau diversi solventi.

Fiecare ingredient din compozitia produselor Life Care ® este atent selectionat si procesat astfel incat valoarea lui pentru organism sa fie maxima. Produsele Life Care® fie ca sunt naturale, fie ca au in continutul lor ingrediente organice sau ca sunt 100% BIO reprezinta alternativa sanatoasa pentru sustinerea si protejarea organismului, ele fiind recomandate chiar si persoanelor sensibile sau alergice.