Inscriere Partener Preambul.Acest contract prevede termenii legali si Life Care
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

 Termeni si conditii / Contract parteneri Life Care

Preambul  
Prezentul contract se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care doresc sa devina cumparatori ai produselor Life Care comercializate pe site-ul club.life-care.com
si isi exprima optiunea de a deveni Client sau Partener Life Care prin completarea online a formularului de inregistrare si/sau plasarea unei comenzi.

Acest contract prevede termenii legali si conditiile de folosire a site-ului web sau a altor site-uri Life Care Corp. si de achizitionare a produselor Life Care sau a celor legate de oportunitatea de afacere Life Care. De asemenea, acest contract contine si informatii despre procedura de dobandire a calitatii de Partener Life Care. Accesând site-ul club.life-care.com , incluzând toate paginile web si toate informatiile, datele, textele, imaginile si alte materiale continute, Ghidul De succes Life Care sau completand Formularul de inregistrare conform instructiunilor afisate pe site, confirmati acceptarea acestui contract si continuarea întelegerii în termenii si conditiile acestuia. Daca nu sunteti satisfacut de Site, de termenii si conditiile de mai jos sau de prevederile Formularului de inregistrare, aveti optiunea de a intrerupe procedura de inregistrare si a inceta sa folositi site-ul companiei Life Care Corp. Cererea de fata este adresata S.C. Life Care Corp. S.R.L. persoana juridica romana, cu sediul in Chisoda, DN 59, Km. 8+ 550 m, STANGA, jud. Timis, avand numar de inregistrare in registrul comertului J35/1827/2005 si CUI 17639166, tel/fax +4.0256.274039 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie din Romania), fax +4. 0256.274039-mail office@life-care.com si devine automat parte a acordului incheiat cu compania Life Care, conform clauzelor de mai jos. Aceasta cerere a fost completata online. Semnarea acestei cereri reprezinta confirmarea ca Solicitantul a citit si a agreat toate conditiile prezentate si a faptului ca toate datele completate mai sus devin parte din baza de date Life Care.

I. Prezentele conditii, impreuna cu Formularul de inscriere completat online , corect, de catre Partenerul solicitant si acceptat de catre S.C. Life Care Corp SRL, reprezinta acordul de vointa in vederea relatiei de colaborare dintre cele doua parti. Prezentele conditii, impreuna cu fiecare comanda in parte, constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000, Legii nr. 365/2002 si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985. Contractul se considera incheiat in momentul confirmarii de catre S.C. Life Care Corp S.R.L. a comenzii efectuate online de catre Partenerul Life Care. 

II. S.C. LIFE CARE CORP S.R.L.  comercializeaza produsele cuprinse in catalogul afisat pe site, cu caracteristicile si la preturile mentionate in catalog. Preturile din catalog sunt valabile pentru cursul valutar ron/eur in vigoare la data editarii catalogului. In cazul unor variatii de curs mai mari de 5%, preturile se vor modifica si se vor anunta pe site-ul oficial Life Care Corp. Va rugam contactati departamentul Call Center Life Care Corp, tel. +40.256.22.88.33 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie din Romania), sau vizitati site-ul nostru. Plata se poate face prin mijloace electronice sau in sistem ramburs, conform instructiunilor de pe site. Toate promotiile desfasurate de catre S.C. Life Care Corp S.R.L., conform legislatiei in vigoare, sunt publicate pe site-ul club.life-care.com la sectiunea “Promotii”. Promotiile pot fi guvernate de reguli specifice ce sunt separate de acest Contract. Produsele acordate CADOU nu sunt purtatoare de PVA (produsele acordate CADOU au reducere 100% atat din pret, cat si din PVA). Prin participarea la orice astfel de Promotie, sunteti de acord sa va supuneti acelor reguli, ce pot varia de termenii si conditiile stabilite prin prezentul contract. In cazul unui conflict intre termenii si conditiile unei Promotii si “Termenii si conditiile” prezente,Termenii si conditiile promotiei vor prevala. 

III. Dreptul cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului  

Cumparatorul (Partenerul Life Care) are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform Procedurii de Retur. Produsele se returneaza in forma lor originala, fara a fi deteriorate, impreuna cu talonul de retur sau cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. In cazul returnarii produselor va rugam sa anuntati in prealabil Serviciul nostru Clienti la numarul de telefon +40.256.22.88.33 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie din Romania). In cazul denuntarii unilaterale a contractului, cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator/partener. In cazul achitarii produselor in avans, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin mandat postal/ordin de plata. 

 

IV. Relatia Life Care Corp - Partener  

 1. S.C. Life Care Corp SRL desemneaza persoana fizica care completeaza Formularul de inregistrare cu calificativul de Partener Life Care, iar acesta accepta respectivul calificativ. Partenerul cumpara produsele comercializate de catre S.C. Life Care Corp SRL, numai in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

 

 1. Partenerul Life Care, in calitate de comparator persoana fizica, poate achizitiona produsele S.C. Life Care Corp SRL fara a incheia un contract de exclusivitate si poate indruma (sponsoriza) alti Parteneri. Partenerul, in calitate de cumparator, nu are dreptul de a comercializa produsele S.C. Life Care Corp SRL in magazine si/sau online. Daca acesta revinde produsele o face pe proprie raspundere si doar conform legislatiei romane in vigoare.

 

 1. S.C. Life Care Corp S.R.L. va anula comenzile cu plata in avans neachitate de catre parteneri in termen de 10 zile de la data plasarii acestora. Comenzile cu plata la livrare (in sistem ramburs) se pot anula de catre Partener in termen de maxim 10 minute de la lansare. Comenzile finalizate nu se pot modifica de catre partener (se pot anula cu respectarea termenului de 10 minute mentionat mai sus).

 

 1. Colaborarea dintre Parteneri si S.C. Life Care Corp SRL nu va putea fi calificata ca un raport individual sau colectiv de munca. Totodata, Partenerul, in exercitarea activitatilor convenite in relatia de colaborare, nu va avea calitatea de agent, comisionar, broker, agent de aprovizionare si nici de reprezentant al S.C. Life Care Corp SRL.

 

 1. Colaborarea incepe de la data acceptarii de catre S.C. Life Care Corp SRL a ofertei facuta de Partener sub forma Formularului de inregistrare. Prin finalizarea Comenzii si/sau a inregistrarii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare/inregistrare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si/sau efectuarii inregistrarii si raspunde din punct de vedere juridic pentru orice prejudicii produse, inclusiv tertilor, prin furnizarea unor date incorecte, incomplete sau completate fara respectarea specificatiilor din campurile modulului de comanda si/sau inregistrare ca Partener Life Care.  Dovada realizarii acordului de vointa, respectiv a acceptarii ofertei de catre S.C. Life Care Corp SRL consta in atribuirea si activarea Codului de Partener Life Care aferent persoanei care a completat corect, online, formularul de inregistrare, finalizand aceasta procedura. User-ul si Parola furnizate partenerului de catre Companie sunt date confidentiale, securizate in interiorul Companiei. In cazul prejudiciilor produse prin divulgarea acestora chiar de catre Partener, Compania nu isi asuma nicio raspundere . Unui Partener Life Care ii este atribuit un singur cod de partener, sub forma unui sir unic de 6 cifre. Un Partener Life Care nu poate avea doua sau mai multe coduri.

 

 1. Colaborarea este incheiata personal intre Partener si S.C. Life Care Corp SRL iar drepturile si obligatiile ce decurg din acest raport nu pot fi transferate de catre Partener/Parteneri unui tert fara acordul prealabil scris al S.C. Life Care Corp SRL. Fiecare parte semnatara isi va achita individual taxele si obligatiile datorate organelor statului.

 

 1. Prezentul contract este un contract cadru care se incheie incepand de la data atribuirii de catre Companie a Codului de partener Life Care, persoanei care completeaza Formularul de inregistrare finalizeaza aceasta procedura. Comenzile de produse, finalizate si plasate de catre partener – on-line si/sau telefonic - devin anexe la prezentul contract. S.C Life Care Corp S.R.L poate dispune sistarea acestei colaborari oricand, cu un preaviz de 7 de zile, fara a avea obligatii ulterioare acestei date fata de Partener.

 

 1. Raporturile dintre Parteneri si S.C. Life Care Corp SRL vor fi guvernate de regulile acceptate de catre acestia prin luarea la cunostinta a "Termenilor si conditiilor", “Codul Etic”. respectiv a prevederilor din "Ghidul de succes Life Care". S.C. Life Care Corp SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul “Termenilor si conditiilor” si al "Ghidului de succes Life Care ". In cazul in care vor avea loc, modificarile vor intra in vigoare imediat ce vor fi publicate pe pagina oficiala  club.life-care.com 

 

 1. Prezentul contract inceteaza de drept, fara a mai fi necesara interventia unei instante judecatoresti, in urmatoarele cazuri: exercitarea in mod abuziv de catre Partener a oricaruia dintre drepturile conferite acestuia prin prevederile sectiunii “Termeni si conditii”, “Codul Etic”, ale Ghidului de succes Life Care si/sau potrivit legislatiei romanesti aplicabile, in vigoare; aducerea de injurii companiei Life Care Corp. sau angajatilor acesteia; refuzul Partenerului de a se conforma regulilor generale ale parteneriatului stipulate in "Ghidul de succes Life Care"; furnizarea de catre Partener a unor informatii false in vederea inducerii in eroare a Companiei si/sau a tertilor; nedepunerea niciunei comenzi pe codul atribuit in termen 30 de zile calendaristice; savarsirea de catre Partener a unuia sau mai multor acte ilicite; Partenerul actioneaza in justitie, reclama la una dintre organismele de control ale statului sau la alte institutii (chiar si organizatii) aspecte care pot aduce prejudicii de imagine sau financiare, fara ca acestea sa fi fost comunicate in scris catre Life Care (si fata de care Compania nu a avut un raspuns in termen de 30 de zile).  Incetarea contractului, din orice motiv, atrage dupa sine anularea din sistem a tuturor drepturilor izvorate din prezentul contract. Orice comision utilizat pentru achizitia de produse ramane in sistem pentru 12 luni calendaristice. Comisionul nefacturat in termenul de 3 luni de zile se poate utiliza in urmatoarele 9 luni de zile numai in produse. Suma minima facturabila este de 50 lei (fara TVA). 

 

 1. In cazul partenerilor care au site-uri personale cu domeniu unic de activitate afacerea Life Care, Partenerii Life Care au obligatia:

10. 1. Sa afiseze un header personalizat de Partener Independent Life Care (headerul este trimis personalizat de companie fiecarui partener in parte)

10.2. In zona cea mai de jos a site-ului (footer) trebuie sa afiseze urmatorul text: ”Acesta este un site independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nicio forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea club.life-care.com“

10.3. Site-ul oficial Life Care, club.life-care.com sa fie prima optiune la cautare in google si alte motoare de cautare, inclusiv in zona de anunturi (In zona de sponzorizari anunturi pe Google, niciun partener nu trebuie sa apara deasupra anuntului Life Care, prin licitatie pe care o face prin Adwords)

10.4. Logo-ul Life Care sa se regaseasca pe site-ul Partenerului Independent numai in zona de sus (in header-ul personalizat)

10.5. Informatiile de pe fiecare Site de Partener Independent Life Care sa fie de actualitate (afisare: preturi de catalog, fara PVA-uri, fara preturi de Partener)

10.6. Partenerul Independent Life Care va promova pe site-ul de Partener Independent Life Care EXCLUSIV produse Life Care

10.7 Lipsa acestor texte duce la rezilierea Contractului Partenerului ce utilizeaza datele acelui site si a Contractului Partenerului care detine site-ul (daca acestia sunt diferiti).


• In cazul promovarii online:


10.8. Sa utilizeze un logo special de partener independent, pus la dispozitie de catre compania Life Care;

10.9. Sa nu prelucreze date cu caracter personal fara respectarea legislatiei in vigoare, respectiv inregistrarea ca operator de date cu caracter personal si respectarea prevederilor GDPR;

10.10 Sa nu copieze grafic site-ul oficial al Companiei Life Care;

10.11 Sa nu utilizeze pentru promovare online numele Life Care si/sau marcile produselor Life Care;
(Partenerii care isi creaza materiale de publicitate proprii ( bannere ), nu au voie sa foloseasca numele brandului Life Care sau brandurile marcilor proprii, pentru a nu se crea confunzii intre materialele promo Life Care si materialele promo ale partenerilor)

10.12 Sa utilizeze pe tot cuprinsul site-ului, pentru promovare, expresia “Compania cu care colaborez – Life Care Corp - …..” si nu doar numele companiei sau alte cuvinte si expresii care sa induca in eroare vizitatorii in sensul confundarii societatii agreate care detine site-ul cu Compania Life Care.

10.13 Sa solicite avizul Companiei inainte de inregistrarea acestor site-uri

 


V. Conditii de livrare  

Termenul de livrare este in limita a 48 de ore pe teritoriul Romaniei, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Preturile produselor indicate in catalog nu se schimba in timpul valabilitatii catalogului decat in cazul unor variatii de curs EURO/LEI mai mari de 5%. Orice modificare a preturilor se va afisa pe site-ul club.life-care.com si va intra in vigoare de la data publicarii. Conditiile de livrare sunt conform INCOTERMS, respectiv CIP (COST INSSURANCE PRICE).

 

VI. Cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate in catalog)  

La prima comanda plasata cu optiunea “plata prin ramburs”, Partenerul va achita taxa pentru “Serviciu activare si procesare plata ramburs”, in cuantum de 9.99 ron (TVA inclus). Taxa va fi mentionata in factura aferenta primei Comenzi realizate cu plata ramburs, pe o pozitie distincta. Cheltuielile de livrare sunt cele afisate pe site, in sectiunea corespunzatoare. Pentru informatii cu privire la acestea va rugam contactati departamentul Call Center la numarul de telefon +40.256.22.88.33 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie din Romania). Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare de catre o firma de curierat. 

 

VII. Protectia datelor cu caracter personal  

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Life Care Corp S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 10179/2008 si va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai, exclusiv pentru expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct. Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. Life Care Corp S.R.L. Datele completate pe formularele de comanda ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. S.C. Life Care Corp S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise si semnate, trimisa prin posta la adresa: S.C. Life Care Corp S.R.L. C.P. 284, O.P. nr. 1, Timisoara, Romania. 


DECLARATIE: Partenerul accepta, in calitate de Partener Life Care urmatoarea declaratie: "In conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 si Directiva 95/46/EC, sunt de acord ca datele mele personale si cele ale societatii pe care o reprezint, cuprinse in prezenta declaratie, sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a S.C. Life Care Corp SRL. Prelucrarea datelor se refera la: colectarea, inregistrarea, stocarea, modificarea, extragerea, stergerea, transferul de date catre alte filiale sau sucursale apartinand S.C. Life Care Corp SRL precum si transmiterea acestor date catre partile superioare in retea. Baza de date devine automat proprietatea S.C. Life Care Corp SRL. Partenerul poate cere in scris, odata cu rezilierea scoaterea datelor sale din baza de date S.C. Life Care Corp SRL.  Aceste clauze sunt considerate agreate odata cu completarea online a Formularului de inregistrare.