Pagina partener Georgescu Ioana-Andreea, Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?

Bine ai venit pe pagina mea de partener Life Care.
Sunt Georgescu Ioana-Andreea, Cod Partener: 657936
Este greu sa ramai motivat, dar mai greu este sa ajungi sa fii motivat. Pentru asta ai nevoie de multa ambitie, perseverenta si de o organizare eficienta a timpului.
👋 Buna!
Numele meu este Georgescu Andreea si sunt Diamant la o companie 100% bio, vegana si naturala. Caut persoane ambitioase si dornice de un castig in plus direct de acasa! 📲

Ești o persoana care cauta o solutie mai economica, mai sanatoasa si mai calitativa? Cauti o sursa de venit suplimentara?
❗ 🗣 🆒 Life Care cauta Parteneri - Promotori in Italia 🇮🇹, Slovacia 🇸🇰, Germania 🇩🇪, Belgia 🇧🇪, Austria 🇦🇹 si in toate celelalte tari membre U.E. 🇪🇺 + Marea Britanie si Republica Moldova !
☆ Beneficiezi de castiguri imediate!
☆ Nu ai nicio investiție cu taxe de inscriere sau anumite kit-uri!
☆ Lucrezi cand vrei si unde vrei in Europa!
☆ Livrare la domiciliu prin curier rapid in 3-7 zile lucratoare, in functie de tara in care te afli si la orice locatie doresti!
☆ Produsele sunt garantate de companie!

Te voi ajuta in primii pasi si pe tot parcursul tau de crestere! Reprezint echipa cu cele mai bune performante din U.E. 🇪🇺 si suntem siguri ca impreuna vom face lucuri minunate!
🏡 Am ajuns sa ma afiliez la acest job, deoarece consumand aceste produse am realizat ca si altii au nevoie de ele. In primul rand familia mea, prietenii, cunostintele, vecinii. Pur si simplu recomand persoanelor din jurul meu ceea ce eu consum. Iubesc ceea ce fac fiindca pot sa o fac de oriunde, oricand, programul mi-l stabilesc eu. Astfel am reusit sa imi maresc si venitul 🏡 👨👩👧 - o poate face oricine !
🌐 Doresti sa iti povestesc si tie despre ce este vorba? 💱 🗝
georgescu@lifecareclub.eu
Telefon
004915901774164;
Website
https://live-healthy.ro/
Tinem legatura si pe
Vrei sa vorbim? Lasa-mi un mesaj.
 *
 *
 *
 *