Prezentare
Uleiul esential de Lavanda BIO, Life Care® este potrivit pentru toate tipurile de piele, cu efect regenerant in special pentru piele matura, uscata sau arsa de soare. Benefic in caz de piele crapata, varice, dermatite sau eczeme.
Beneficii si efecte
100% natural, cu efect calmant, uleiul esential de Lavanda BIO, Life Care® are efect calmant, anti-depresiv, anti-spasmic si relaxant. Este benefic in caz de insomnii, tensiuni musculare, stres, surmenaj, iritabilitate nervoasa, migrene, sau probleme circulatorii.*
Mod de utilizare
Se toarna 2-4 picaturi in aparatul de aromaterapie pentru o sesiune de aromaterapie in propria casa, sau chiar in masina. Se toarna 4-6 picaturi in uleiul de migdale pentru masaj, pentru realizarea unui masaj terapeutic. Doar pentru uz extern. Nu lasati la indemana copiilor.
Ingrediente
Caprylic / Capric Triglyceride, Lavandula Angustifolia flower extract*, Limonene, Linalool. *from organic farming.
Asteptari si sfaturi
*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
Produs VEGAN.
Recenzii
Pentru a putea posta o recenzie, trebuie sa va autentificati.
-
-
1. Recenzie adaugata de:
BARABAS CORNELIA
pe 02.04.2020
- Eu il folosesc mult pentru aromaterapie pentru un copil cu TSA ca sa linisteasca si pentru somn linistit. Merita incercat!
-
2. Recenzie adaugata de:
VASILE IOAN
pe 10.11.2016
- Imi place foarte mult. Il folosesc in fiecare zi si pentru masaje. Este super, il folosesc si copiii mei.
-
3. Recenzie adaugata de:
MAZILU MADALINA
pe 31.10.2016
- E pe lista de cumparaturi de luna viitoare :) abia astept sa il incerc.