Ajánlok és nyerességben van részem Kampány! Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ösztönző programok

Ajánlok és pénzt keresek kampány!

 

 

                         Ajánld a Life Care termékeket barátaidnak!

 

 

Kipróbáltad a Life Care termékeit, és annyira megtetszettek, hogy beiktattad őket a mindennapi használatba? Biztosak vagyunk benne, hogy ezek után szívesen ajánlanád a környezetedben élőknek is.

 

Ezért minden minimum 15.000 Ft-os rendelésed után 3 ajándékutalványt (e-mailen) adunk neked , amelyet három olyan barátodnak adhatsz oda , akik még nem ismerik a Life Care termékeit és szeretnének rendelni.

A meghívás menete:

 

 

  1. Válaszd ki három kedves barátodat
  2. Hívd meg őket a Life Care közösségébe, mint vásárló vagy partner
  3. Adj mindegyiknek egy ajándékutalványt (mindenkinek jut egy)

 

 

Minden új vásárló vagy partner, amennyiben felhasználja első rendelésénél a tanácsadójától kapott kódot, AJÁNDÉKBA kap egy BIO Kräuter® antistressz mézfüves tusfürdőt (500 ml-es, Termékkód: 4013), amelynek értéke 1.690 Ft.

 

Azért, hogy a barátaid (úgymond új partnereid) megkaphassák az ajándék terméket, minden ajándékutalványt a rajta lévő 6 karakterből álló kóddal aktiválniuk kell. Ezt az első rendelésükkor tehetik meg a „Kedvezmény kód” mezőben, méghozzá a megvásárolni kívánt termékek kiválasztása után.

 

 

                                        Keress pénzt a szponzorálásukból

A kampányban attól függetlenül, hogy melyik országban él (Románia, Magyarország, Európai Unió) az összes Life Care partner részt vehet!

A program érvényessége: 2023. január 31.

Kinek szól?

Minden magyar, román vagy Európai Unióban élő Life Care partnernek (magán vagy jogi személy), aki közvetlen partnereket toboroz.

Hogyan működik?

Minden partner, aki közvetlenül toboroz, jutalékban részesül:

- 15%-os jutalék az általa toborzott Magyarországon élő partner közvetlen vásárlása után (amíg az az Üdvözlő Programban részt vesz).

- 10%-os jutalék az általa toborzott Romániában élő partner közvetlen vásárlása után (amíg az az Üdvözlő Programban részt vesz).

- 20%-os jutalék az általa toborzott Európai Unióban élő partner közvetlen vásárlása után (amíg az az Üdvözlő Programban részt vesz).

A toborzó szponzornak minimum 25 ÉP értékben kell leadnia saját rendelést az adott hónapban ahhoz, hogy termékbónuszban vagy pénzben jóváíródjon a jutaléka.

 „Ajánlok és pénzt keresek” kampány egyszerre teljesítendő feltételei

  • Új partnernek az számít, aki benne van az Üdvözlő Programban, és minden hónapban teljesíti is azoknak a feltételeit. A szponzor ennek a partnernek az összrendelése alapján kapja meg a 10-15 vagy 20%-os jutalékát. Amennyiben az új partner nem teljesíti az Üdvözlő Program feltételeit, akkor a szponzor nem kapja meg ezt a jutalékot.
  • A toborzó szponzornak minimum 25 ÉP értékben kell leadnia saját rendelést az adott hónapban.

 

Hogyan írjuk jóvá a bónuszt?

 

  • A bónusz termékbónuszban, vagy számla ellenében készpénzben is kivehető jogi személy esetén.
  • A bónuszt mindig a hónap végén írjuk jóvá az azt megelőző hónapban elért eredmények alapján.
  • Jogi személyeknél az ÁFA nélküli összeget vesszük figyelembe. Ugyanúgy, mint a többi leszámlázható bónusz esetén.
  • Azoknál a partnereknél, akik másik országból toboroznak közvetlenül partnereket, a jutalékot eszerint számoljuk át fixen:  1 EUR = 4,45 LEI = 300 Ft