Director Plus Program Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ösztönző programok

Director Plus program

- Válj Executive Directorrá -

 

LINK jelentkezés

 

Lépj be ingyen a Director Plus , valamint az Ajánlok és pénzt keresek programba, és biztosíts magadnak minimum 500 EUR-s jövedelmet!

 • átlagosan 500 EUR a program hónapjaiban
 • minimum 500 EUR minden hónapban a program befejeztével

 

Elérted a Director Plus program 3. szintjét?

A legjobbkor, hiszen most teljesen ingyen igényelheted az „Az első céged a Life Care-ben” – KISVÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ PROGRAMUNK 75.000 forintos támogatását ahhoz, hogy elindíthasd első vállalkozásodat a Life Care-ben.

 

Részt veszel már a Director Plus programban, és elérted az Executive Director minősítést?

Három hónapon keresztül tartsd meg ezt a minősítést, és utána máris egy két személyre szóló kényeztető hétvégét tervezhetsz magatoknak!

Ünnepeljük meg együtt a sikert!

 

Benne vagy?

További információra vagy kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy miként érheted el velünk közösen az Executive Director minősítést a Life Care-ben? Jól döntöttél, erre már az első aktív hónapod után rá fogsz jönni!

 

Kinek szól?

 • Minden Life Care partnernek, aki az utolsó hat hónapban maximum Director minősítést ért el (a kezdő hónapot megelőző 6 hónap). (Director minősítés: max. 3999 ÉP összesen: Saját ÉP + Saját csoport ÉP)

 

A program érvényessége:

2019. február 1.– 2022. január 31.

 

Hogyan tudsz regisztrálni?
Vedd fel a kapcsolatot a szponzoroddal. Értesítsd őt a részvételi szándékodról, és legkésőbb az adott hónap 27-éig jelezd, hogy a következő hónaptól kezdve részt szeretnél venni a programban.

A szponzorod pedig az adott hónap 27-éig küldjön az LINK jelentkezés

 

Amikor partnered első aktív hónapját tölti a Life Care-ben, dinamikusan fejlődik, és a következő hónapban belépne a Director Plus programba, annak a törekvését azzal támogatjuk, hogy a Director Plus első szintjét vesszük figyelembe, attól függetlenül, hogy az előző hónapban milyen eredményt ért el.

 

Melyek az egyszerre teljesítendő feltételek a duplázási jutalékhoz?

 • Érd el a feltételekben meghatározott ÉP mennyiséget a SCS-ban* (saját csoport), valamint szerezz megfelelő számú ÚJ partnert szintén a SCS-ban **
 • Saját havi rendelésed érje el minimum a 25 ÉP-t

Érd el a kezdő hónaptól kezdve a lenti feltételekben megszabott ÉP-okat, (a generált ÉP és az Új Partner számít a saját csoportban), és a havi hálózati jutalékodat megduplázzuk!

 

Director Plus program – duplázási bónusz

 

Duplázd meg a jutalékodat/minden szinten

Mit kell tenned?

Jövedelem előrejelzés a Director Plus és az Ajánlok és pénzt keresek programban

   Szint 

ÉP SCS (minimum)

Új partnerek száma a SCS-ben       

A duplázott hálózati jutalék érvényesítése

400 

  

Hálózati jutalék megkétszereződik

(kivehető termékbónuszban vagy számlázható a jogi személyek esetében)

700 

1100 

1500 

2300

11

2800

14

7

3400

17

8

3900

17

9

4500

17

 

Feltételek:

 1. szint: 400 ÉP és 1 ÚP a saját csoportodban (SCS)

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) legfeljebb 299 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is.

 

 1. szint: 700 ÉP és 4 ÚP a saját csoportodban (SCS)

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 300-599 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is.

 

3. szint: 1100 ÉP és 7 ÚP a saját csoportodban (SCS)

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 600-999 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 4. szint (1500 ÉP és 9 ÚP a SCS-ban):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 1000-1299 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 5. szint (2300 ÉP és 11 ÚP a SCS-ban):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 1300-1599 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 6. szint (2800 ÉP és 14 ÚP a SCS-ban-):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 1600-2499 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 7. szint (3400 ÉP és 17 ÚP a SCS-ban):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 2500-2999 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 8. szint (3900 ÉP és 17 ÚP a SCS-ben):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a kezdő hónap előtt) 3000-3499 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is

 

 • 9. szint (4500 ÉP és 17 ÚP a SCS-ban):

Amennyiben az utolsó 6 hónapban (a start hónap előtt) 3500-3999 ÉP-ot szereztél a saját csoportodban, beleszámolva a saját ÉP-jaidat is .

 

Minden hónapban tartsd fenn az Executive Director minősítést (minimum 6000 ÉP, saját csoportodban)** és havi fenntartási bónuszként 30.000 forintot kapsz**

** A havi bónusz a saját csoportodban szerzett értékpontok alapján (minimum 6,000 maximum 8,999 ÉP) között jár.

** A havonta járó fenntartási bónusz Executive Director és Silver Director minősítés fenntartásáért jár, amennyiben az előző 24 hónapban egyszer sem haladta meg az ÉP-d száma a 6,000-et (saját csoport + független csoport). Abban az esetben, ha Silverként leválik egy független csoportod, annak az értékpontjait a leválás hónapjában és azt azt követő hónapban figyelembe vesszük a saját csoportod értékpontjainak a kiszámításánál.

 

További részletek:

A jutalék termékbónuszként vagy számla ellenében pénzben vehető ki.

 

 • A jutalékot számla ellenében kaphatod meg, illetve termékbónuszban is levásárolhatod.
 • Az első, duplázásra jogosító szint, amíg azt nem éred el, a program teljes időtartama alatt nem változik.
 • Ha kettő vagy több szintet lépsz át az adott hónapban, akkor feltételeket figyelembe véve, a legmagasabb növekedési jutalékot kapod meg.  Az elért szintek utáni jutalékok nem adódnak össze.
 • A kampányt nem befolyásolja a visszaküldött csomagok aránya. Nem számít visszaküldésnek olyan rendelés kiigazítása (újrarendelése) amelyik még nem ment el tőlünk. A jutalékokat az esetlegesen visszaérkezett csomagok után számoljuk ki, az adott hónap 20-ik napján.
 • Új partnernek az számít, aki első rendelésként minimum 9.900 Ft értékben rendel.
 • Egy új partnernek, vagy aki maximum a 10 %-os minősítést ért el a programba regisztrálás kezdete előtti 6 hónapban, annak a program teljes időtartalma maximum 12 hónap.
 • Aki a kampányba regisztrálás előtti 6 hónapban minimum 12%-os szintet ért el, annak a kampány időtartalma 9 hónap.

Az új partnerek motiválása érdekében plusz jutalékot adunk (gyorsasági jutalék) :

  • Ha eléred a 4-es szintet ( 1.500 ÉP és 9 ÚP) max. 3 hónap alatt a saját csoportodban), akkor plusz jutalékot (90 napos Start bónusz) kapsz 70.000 Ft értékben.
  • Ha eléred a 6-os szintet (4.500 ÉP és 17 ÚP max. 6 hónap alatt a saját csoportodban), akkor plusz jutalékot (180 napos Executive Director gyorsasági bónusz) kapsz 140.000 Ft értékben .
  • a két jutalék összevonható

GYORS START bónuszokban a következő partnerek részesülhetnek:

 • Új partnerek (a program kezdete előtt maximum 2 hónappal regisztráltak a Life Care-be) minősítési színt feltétel nélkül, amely minden országra érvényes.
 • Azok a partnerek, akik a program megkezdése előtt 2 hónapnál több ideje regisztráltak a Life Care-be, és akik teljesítik a feltételeket, feltéve, hogy a programot megelőző 6 hónapban nem haladták meg a 7%-os szintet.
 • Ha a programban résztvevő 2 partner ugyanabból a SCS-ból egyszerre éri el a program 4. és/vagy 6. szintjét 3 hónap/6 hónap alatt, akkor egy GYORS START bónuszt fizetünk ki, a 2 partner teljesítménye függvényében. Ez minden országban érvényes feltétel.

 

Kérdések és válaszok?

 1.   Egy Life Care partner, aki regisztrált a duplázási programba, az mind a két programban (duplázási és Ajánld professzionálisan a Life Care-t program [30%]) részt vehet egyszerre?

Az a Life Care partner, aki regisztrált a duplázási kampányba, az 2018. március 1-je után párhuzamosan részt vehet mind a két kampányban.  

 1. Mi a szabály? Amennyiben az első részvételem során nem sikerül a duplázás, akkor mikor és milyen feltételek között próbálkozhatok újra?

Az összes Life Care partnernek lehetősége van arra, hogy még egyszer próbálkozzon a következő feltételek alapján:

 • az első beregisztrálást követő 1,5 évben (új partner, vagy aki maximum 10%-os szintet ért el az első regisztrálás előtti 6 hónapban.)
 • 1 év után az első beregisztrálást követően (aki minimum 12%-ot ért el a programba való regisztrálás előtti 6 hónapban).
 • Amennyiben hamarabb akar újraregisztrálni, mint 1 év, akkor a duplázódó hálózati bónusznak csak a felét kapja meg.

 

A Life Care-nek bármikor jogában áll előzetes bejelentés nélkül megváltoztatni vagy akár leállítani a kampányt bármelyik partnernél az etikai vizsgálat végeredményének függvényében.