Információk a vállalatról Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Információk a vállalatról

 

 

Hiszünk abban, hogy az igazán sikeres üzlet az, amelyben sikeresen van jelen együtt a „3P”.

People (emberek) & Profit (profitabilitás) & Planet (környezet)

Az eredményeink azt bizonyítják, hogy nekünk ez SIKERÜLT. :)

 

A Life Care® ma a legnagyobb olyan román cég, amely közvetlen értékesítéssel bio, természetes és vegán termékekkel foglalkozik. Összesen több mint 100 millió EUR-s forgalommal rendelkezik.

 

  • Elkezdtük a BIO mozgalmat Romániában, és elsőként definiáltuk a román wikipediában a „BIO” fogalmát, mert akkor még nem is szerepelt benne.
  • Kivettük és kivesszük a részünket a társadalmi felelősségvállalásban, ennek köszönhetően a Life Care®-t a “CSR Revolution” a TOP 30 „Felelősségteljes román vállalat” közé jelölte.
  • A román vállalkozói kamara is elismerte a Life Care® teljesítményét, és többször első hellyel díjazta a kis- és középvállalkozások kategóriában.
  • Miután elkezdtük a nemzetközi terjeszkedést, a Life Care® elnyerte a “Direct Selling News” megtisztelő címét, a “Europe’s No1 Bio Opportunity”-t
  • A Forbes, Capital, Money Channel, Biz, Wall-Street és még számos nemzetközi lap kiemelten foglalkozott a tevékenységünkkel, és felismerték az értékesítési rendszerünk hatékonyságát, amely a partnereknek több mint 50 millió dollárt juttatott vissza pénz és számos előnyös juttatás formájában.   

… és mégis a legértékesebb elismerés, amit kaptunk, az a több mint 1 millió elégedett vásárló, akik 20 milliónál is több terméket vásároltak a 300 terméknél is többet felvonultató portfóliónkból.

 

 

Nekik köszönjük a bizalmat!

Értük mindennap azzal kezdjük a napot, hogy arra a filozófiára gondolunk, amit a cégalapítók fogalmaztak meg, miszerint a közösségünkben minden ember azon van, hogy egy jobb életminőséget teremtsen magának: „A szervezetünk megfelelő környezetet teremt ehhez, és egy olyan közösséget hoz létre, amelyben a közös jólét folyamatosan egyre pozitívabb és boldogabb irányba fejlődik.”

A ő boldogságuk az az energia, amely visszatér hozzánk, és segít minket abban, hogy jobbak professzionálisabbak legyünk, és emberként is fejlődjünk.

 

Ezért vagyunk mi „HAPPY” vállalat!

 

Minden egyes nap :)

 

Örülnénk, ha a közösségünkben köszönthetnénk Téged is!