Rövid történet Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Rövid történet

 

 

A Life Care-t 2005-ben Temesváron alapították. Az egyik kezdeményező a “Romániai bio termékek termelőinek és beszállítóinak szövetsége” és a RODSA egyesületének aktív tagjai (Romanian Direct Selling Association) voltak.

 

Önbizalommal telve, tettre kész munkaerővel és kreativitással a Life Care 16 év alatt a bio, természetes és vegán termékek egyik legnagyobb közvetlen értékesítőjévé vált Romániában. Ez több mint 100 millió dolláros forgalmat jelent, amellyel friss és dinamikus energiát hozott a közvetlen értékesítési piacon Romániában.

 

Több mint 300 természetes, bio és vegán termékével a Life Care® figyelembe véve a vásárlóinak az igényét, folyamatosan olyan új termékcsaládokkal bővíti a portfólióját, amelyek világszerte a legismertebb BIO termelőitől származnak. Ezeknek a minőségét az ECOCERT és a BDIH is tanúsítja.

 

A Life Care közösségében a szenvedély teljesítménnyé és jutalommá lényegül át. Partnereinket különböző programokkal, kampányokkal és eszközökkel segítjük, amelyek segítségével TOP VEZETŐK és PÉNZÜGYILEG FÜGGETLENEK lehetnek. Álom utazásokon vehetnek részt, illetve személyautót is vásárolhatnak maguknak. Ezáltal álmaikat megvalósítva, szabadon és boldogan élhetnek anélkül, hogy bárki bármire kötelezné őket. Annyit dolgozhatnak, amennyit akarnak, amikor akarnak, és ahogyan akarnak. Nekik már sikerült a Life Care-rel karöltve SIKERES vállalkozást felépíteni.

 

2008 óta több Romániában ismert közszereplő is a cég arca volt, és a Life Care NAGYKÖVETEKÉNT mindannyian az egészséges és boldog életmódot támogatták:

Katalin Botezatu, Mihaela Radulescu, Simona Amanár, Virgil Iantu, Stefan Banica, Catalin és Andra Maruţa, Florentina Opriş, Octavian Bellu, Gabriela Szabó, Horia Tecau, Paula Chirila, INNA, Florin Piersic, Horia Brenciu, Smiley.

 

A Life Care Alapítványt 2011-ben hívtuk életre, amelynek célja az életben és az emberekben rejlő lehetőségek kiaknázása, mindezt összhangban az "Az élet egy hatalmas utazás a személyes kiteljesedés érdekében" mottóval. Az Alapítvány azoknak az embereknek, fiataloknak a támogatására törekszik, akik különböző területeken potenciállal és kiváló képességekkel rendelkeznek. Kiválasztják, továbbfejlesztik, felkészítik őket, valamint támogatják az életminőség javításával kapcsolatos személyes projekteket (egészséges, természetes ételek, BIO).

 

2012-ben indult el az Életgondozás Alapítvány keretén belül egy innovatív projekt: a BIO CAMP tábor. Ennek célja, hogy összegyűjtse azokat a tinédzsereket, akiknek szükségük van arra, hogy iránymutatást kapjanak az egészséges élet megkezdéséhez.

 

Ezen minden gyermek részt vehet, függetlenül társadalmi, anyagi, faji, etnikai, nemi hovatartozásától. Őket azok közül választják ki, akik már elkezdték felfedezni a bennük rejlő lehetőségeket. A tábor 12 és 18 év közötti gyermekeknek szól, ahol azt mutatják meg nekik, hogy a bennük lévő illetve tanult képességüket hogyan fejleszthetik úgy, hogy ezáltal egészségben és sikerekben gazdag életet élhessenek.