Ökológiai Spirulina, Life Care® - Termék kód :7013, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ökológiai Spirulina, Life Care® - Termék kód :7013

Ökológiai Spirulina, Life Care®

60%-os növényi fehérjetartalom

lassítja a szervezet öregedését

mérgezés esetén hatékony

megnöveli a szervezet ellenálló képességét a különféle baktériumokkal szemben

szabályozza a szervezet funkcióit

Katalógus Ár
2570.00 HUF
Nettó mennyiség:
18 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Ökológiai Spirulina, Life Care® növényi eredete révén 100%-ig tiszta és természetes. A Ökológiai spirulina fehérjéi könnyen felszívódnak a szervezetben, és szabályozzák annak működését. A Ökológiai spirulin több mint 50 természetes bioaktív hatóanyagot és 18 aminosavat tartalmaz, amelyek közül 8 nélkülözhetetlen az egészséges működéshez.
A legfontosabb bioaktív hatóanyag a FIKOCIANIN (kékes festékanyag), amely erős antioxidáns és hatékony gyulladáscsökkentő. A fikocianin támogatja sejtek szintézisét, és a fehér- és vörösvérsejtek termelődését a szervezetben. Valamint szabályozza a vörösvérsejtek differenciálódását a csontvelőben.
A Fikocianin emellett fokozhatja a csontvelőben lévő őssejtek funkcióit.
A spirulina csökkenti a triglicerid és a koleszterinszintet (LDL - rossz koleszterin), emellett enyhíti a zsírsejtek oxidációját is a szervezetben, amely köztudottan számos betegség (pl.: cukorbetegség) kialakulásáért felel.

Elonyök és hatások

A termék 60%-ban tiszta növényi fehérjét, spirulinát, zöldeskék algát tartalmaz, amelyet egyenesen az óceánok mélyéről hoznak a felszínre, és amely az egyik legszívósabb létformának számít a Földön. Az idők során egyre nagyobb figyelem övezte, hiszen a kutatások, a vizsgálatok rámutattak arra, hogy a növény hosszú élettartama átültethető az emberi szervezetbe, az alga aktív hatóanyagainak és az emberi szerveknek a kiváló válaszreakcióinak köszönhetően.

Használati utasitás

16 éves kor felett, naponta 1-3 tabletta fogyasztása ajánlott.

Összetevok

A doboz 45 db tablettát tartalmaz. Egy tablettában 400 mg Ökológiai spirulina található.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám:22203/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  HEGEDŰS-NADZSAL IDA  rá 11.06.2023
  • Már negyedik éve szedem rendszeresen. Még a kórházba is behozattam, amikor agyvérzést állapítottak meg. Fizikai és mentális állapotom javult, azt sejtem főként ennek köszönhetően. A termék minőségével is meg vagyok elégedve. Szinte mindenkinek ajánlom.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  GULÁCSI ROZÁLIA  rá 24.05.2022
  • Évek óta szedem a Spirulinát, nekem rendben tartja a cukrom, a koleszterin szintem, az immunrendszerem és sokkal energikusabb vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  SÁNDOR KLÁRA  rá 27.07.2020
  • MEGVAGYOK ELÉGEDVE A TERMÉKEKKEL.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  MAGDOLNA CSÁSZLAINÉ  rá 22.01.2020
  • Hónapok óta szedem, a Spirulinát. Térdemben porckopás van, de mióta szedem, nincs vele gondom. Az energiám több. Az arcom nem öregszik, a körmeim nem töredeznek. Gondom volt a vérnyomásommal magas volt, mióta szedem azzal sincs gondom. Ezt a terméket mindig szedni fogom, sok jó hatása van. Csak ajánlani tudom.