Aloe Vera gél BIO, Life Care® - Termék kód :4082, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Aloe Vera gél BIO, Life Care® - Termék kód :4082

Aloe Vera gél BIO, Life Care®

Kiváló minőségű természetes termék

95%ban BIO Aloe Vera

Ultra Intenziv gondoskodás

Katalógus Ár
2210.00 HUF
Nettó mennyiség:
100 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Aloe Vera gél BIO, Life Care® 95% ban tiszta Aloe Verát tartalmaz, amely hidratálja és ápolja a bőrt, valamint fokozza természetes regenerálódási folyamatát.
A Gél megőrzi a bőr természetes rugalmasságát és selymes hatást nyújt, a tápláló hipoallergén formula minden bőrtipusnak megfelel, az érzékeny bőrűeknek is megfelel.
Használható testápolóként napozás után.

Elonyök és hatások

Az Aloe Vera a legismertebb gyógynövény a bőrápolásban. Több mint 200 különböző hatóanyagot tartalmaz, amelyek között vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek, poliszacharidok, zsírsavak, szalicil sav, antioxidánsok és flavonoidok is megtalálhatóak.
Az emberek terápiás célokra használták az Aloe Verát több mint 5000 éve, jellemzői még most is ajánlják mint a leg lenyűgözőbb növényt egészség és szépség szempontból.
Aloe Vera - csoda növény a bőr szépségének.

Használati utasitás

A gélt külső használatra ajánljuk finoman maszirozzuk a bőrbe amig felszivódik. Ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.
FIGYELEM a felhasználóknak vagy azoknak a személyeknek akik ezt ajánlják:
Az első hazsnálat előtt, tesztelje a terméket egy kisebb bőrfelületen, hogy megbizonyosodjon affelől hogy nem allergies az összetevők egyikére.

Összetevok

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Sodium Carbomer, Aqua, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 19140, CI 42090. *ingredients from controlled organic cultivation.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  BŐSZE ÉVA  rá 03.11.2020
  • Velem gyakran előfordulnak konyhai balesetek, hozzá érek forró dolgokhoz, és bizony nagyon tud fájni, és felhólyagosodik, épp ezt történt tegnap is, s mivel épp elfogyott a levendula olajam amit erre szoktam használni, mivel nem engedi hogy hólyagos legyen és fájdalomcsillapító is, gondoltam kipróbálom az aloés krémet, ártani nem árthat, nem kentem be vele, csak rátettem a bőrre vastagon és azonnali érzéstelenítést éreztem, később kicsit még fájt, de néhány órára rá, már teljesen elmúlt, és nem is hólyagosodott fel, azóta is minden rendben, köszönöm, remek.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  SIPICZKI NIKOLETT  rá 01.09.2020
  • Begyulladt a fülem a fülbevalótól. Piros lett, érzékeny ha hozzáértem. Egyszer kentem be a géllel, azóta teljesen helyrejött.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA  rá 31.10.2018
  • A kezemre fröccsent a forró olaj és felhólyagosodott, bepirosodott. Nagyon fájt. Bekentem a géllel és reggelre már rengeteget javult a seb állapota. A szomszédom meg is kérdezte hogy mit csináltam vele hogy ilyen gyorsan javult. Azóta minden sebre ezt használom a családban és tartok egy-két bontatlan dobozzal is otthon vésztartalékba!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  BALOG ZSUZSANNA  rá 05.06.2018
  • Imádom! Kislányom pelenkakiütésére is kiválónak bizonyult! Igy azóta is ez a gél a popsikrémünk! Gyönyörű a bőre!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 19.03.2018
  • Amikor hoztam be a Life Care csomagomat a futártól, a kutya ugrált rá és olyan sikeresen lekarmolta a kézfejemet, hogy ömlött belőle a vér, és borzalmasan égett. Gyorsan jól kimostam a karmolást hideg vízzel, kinyomkodtam a vért, szárazra töröltem, és azon nyomban bontottam is a csomagot, és vettem ki az Aloe Vera gélt. Köztudott, hogy az aloe vera többek között vérzéscsökkentő és sebgyógyító is. Végig bekentem a géllel a karmolást, ami kb. 5 cm volt, és egy helyen 1 cm hosszan mély is. Lassan elállt a vérzés, az égető érzés pár perc után, és a nagyobb rész ahol épp csak piros volt, estére rendbe is jött. Ahol a mély seb volt azt többször egy nap bekentem, és így 1 hét után már csak egy pár mm-es heg látszik. Gyorsan gyógyul. Még egy-két nap és teljesen eltűnik, gyógyult lesz.