Ananász az emésztéshez, Life Care® - Termék kód :738, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ananász az emésztéshez, Life Care® - Termék kód :738

Ananász az emésztéshez, Life Care®

támogatja az emésztést

csillapítja a gyomorégést

az emésztés támogatója

Katalógus Ár
2070.00 HUF
Nettó mennyiség:
9 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A bromelain segíti a szervezetet az elfogyasztott ételekből kiválasztott fehérjék gyorsabb megemésztésében. Enyhíti a trombózist és a thrombophlebitist. A letapadt koleszterint szétporlasztja. Az ananász aktív szerepet vállal a test formálásában és a zsírégetésben.

Elonyök és hatások

A Ananász az emésztéshez, Life Care® táplálékkiegészítő, elősegíti az emésztést, enyhíti a gyomorégést, puffadást és a különféle krónikus gyulladásokat is csökkenti. Az ananász bromelaint tartalmaz, amely enyhíti a gyomorégést és elősegíti az emésztést. A táplálékkiegészítőt "bőséges" étkezés után alkalmazzuk.

Használati utasitás

16 éven felülieknek naponta 1 kapszula fogyasztása ajánlott ebéd vagy vacsora közben. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz;
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 205 mg ananászszárpor (Ananas comosus). További összetevők: zselatin - q.s. Eltérés az összetételben +/- 5%;

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám:22197/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  HEGEDŰS-NADZSAL IDA  rá 11.06.2023
  • Az ananész szárában bromela található, amely segíti a szervezetet az elfogyasztott ételekből kiválasztott fehérjék gyorsabb megemésztésében. Enyhíti a trombózist és a thrombophlebitist. Nekem a kórházban tartózkodás során keletkezett infúziók okozta érgyulladás gyorsabb regenerálódását segitette elő. A letapadt koleszterint is szétporlaszthatja. Az ananász aktív szerepet vállal a test formálásában és a zsírégetésben.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ PÁLHEGYI KRISZTINA  rá 08.07.2022
  • Vendégségben voltunk és nagyon megülte a gyomrom az étel. Bevettem és rövid időn belül kutya bajom se volt! Mivel holnap is hivatalosak vagyunk egy vendégsége, azt hiszem ezt viszem magammal.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  BIRGÉS ERZSÉBET  rá 02.04.2019
  • Haspuffadásra, zsírosabb étel fogyasztásánál, epe probléma, kiváló a termék!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 30.01.2019
  • Ezt a terméket azért szeretjük, mert feleségem sajnos nem tudta megenni az édességet, mert borzasztó gyomorégése volt, kb 1 hónapja fogyasztja a terméket és nem ég a gyomra és nagyon jól működik a gyorsabb emésztést is segíti.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  ÁCS PÁLNÉ TÜNDE  rá 21.03.2018
  • Gyomorégésre kiváló. El tudtam hagyni az eddig napi 2 alkalommal szedett savlekötőt. Napi 1 kapszula reggel, és rendben a gyomrom.