BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :910, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :910

BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel
BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Kód 910 Life Care

nem okoz allergiás reakciót

erős tisztítóerő jellemzi

a ruhák puhábbá válnak

a puhák könnyen vasalhatóvá válnak

Katalógus Ár
4190.00 HUF
Nettó mennyiség:
1000 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Bármilyen keménységű vízben hatékony. Kivételesen kíméletes a bőrrel, és tisztító hatása is páratlan. Akár már 20 fokon is eltünteti a makacs foltokat. A ruhák bársonyos tapintásúak és könnyen vasalhatóak lesznek. Biológiailag könnyen lebomlik.

Elonyök és hatások

A diókivonatból, a természetes olajból, valamint zsíralapú növényi összetevőkből álló folyékony mosószer, kíméli a bőrt, és fantasztikus mosóereje van. A ruhák puhábbá és könnyen vasalhatóvá válnak. A benne lévő aktív hatóanyagok biológiailag könnyedén lebomlanak. Nátrium-só tartalmának köszönhetően, ez a folyékony BIO mosószer bármilyen lágy vagy kemény vízben jó hatásfokkal bír. Megakadályozza, hogy a szennyeződések újra könnyen megjelenjenek a ruhákon. A szacharinos termékek által erjesztett citromsav, alacsony hőmérsékleten is lágyítja a vizet, és hozzájárul a pH-érték optimális értékének a fenntartásához.

Használati utasitás

Használat előtt felrázandó! Bármilyen keménységű vízhez ajánlott. Kézi mosásnál: 5 liter vízhez 10 ml szert tegyünk. Gépi mosásnál: 30-75 ml-t. A választott mennyiség a víz kéménységétől, illetve a ruha szennyezettségétől is függ.

Összetevok

≥5% <15% anionos felületaktív anyagok (szappan, diókivonat, növényi zsírok, alkohol-szulfátok), <5% nem ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív), szappan (szappan, növényi olaj*), illatanyagok (levendula illóolaj*), linalool. További összetevők: víz, nátrium-só, borostyánkősav, etanol (növényi-alkohol), citromsav, xantángumi, tejsav, búza fehérjék. *A termék összetevőinek 0,3%-a organikus gazdálkodásból származik. 97%-a pedig természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

Kíméli a bőrt, és akár már 20 fokon is kiváló tisztítóerő jellemzi. A ruhák nagyon puhává és sokkal könnyebben vasalhatóvá válnak. Biológiailag könnyen lebomlik.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.