Biotissima® arcmaszk méhméreggel - Termék kód :21245, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Biotissima® arcmaszk méhméreggel - Termék kód :21245

Biotissima® arcmaszk méhméreggel
PROMO Life Care

feltölti a finom ráncokat

ragyogóvá változtatja a bőrt

frissít és hidratál

Katalógus Ár
1990.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2090.00 HUF
Nettó mennyiség:
25 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Vásárolj egy Biotissima® Treasured Rose testápolókrémet, és mindössze 830 ft tied lehet egy Biotissima® arcmaszk méhméreggel!

Bemutatás

Méhmérget tartalmaz, amely növeli a bőr rugalmasságát, a természetes kollagéntermelést is befolyásolja. Segít a sejtek újratermelődésében, feltölti a finom ráncokat, ragyogóvá változtatja a bőrt, miközben frissít és hidratál.

Elonyök és hatások

A méhméreg láthatóan javítja a hegesedett bőrfelületet, és a bőr visszanyeri eredeti színét. Megerősíti a hajszálereket. A méhméreg begyűjtését olyan technológiával végzik, amely során a méheknek semmilyen bántódása nem esik.
Mint B3 vitamin is ismert vagy nikotinamid, niacinamid nagy segitség a bőrnek. Együtt dolgoznak a bőrben lévő természetes anyagokkal hogy láthatóan javitsanak a kitágult pórusok kinézetén, a bőr egyenetlen aspektusán, finom ráncok és vonalak, de a felhám elvékonyodott felületén is, ugyanakkor megerősiti a bőr természetes védekező képességét és csökkentik a külső faktorok problémáját.

Használati utasitás

1. Vegyük ki a maszkot a tasakból. (A maszk két rétegű. Van egy selymes filmszerű és egy másik fehér gyöngyözött rétege).
2. Rakjuk fel óvatosan a maszkot a gyöngyözött résszel kifelé, és ujjainkkal finoman helyezzük rá az arcra, úgy hogy rásimuljon.
3. Ezután távolítsuk el a fehér részt, és igazítsuk el ujjainkkal pontosan a selymes részt az arcon.
4. 20-30 perc után vegyük le, és masszírozzuk az arcbőrbe addig, amíg fel nem szívódik teljesen a szérum.
Kizárólag külső használatra. Ne használjuk irritált bőrön. A nagyon érzékeny bőrűek ne használják. Ha kellemetlen érzésünk támad a használata után, azonnal mossuk le a terméket. Gyermekek kezébe ne kerüljön.

Összetevok

Water,1,2-Butanediol, Niacinamide, Trehalose, Propylene glycol, Algae Extract, Hyaluronic acid, BetaGlucan, Honey Extract, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Ascorbic Acid, Disodium EDTA

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.