52% KEDVEZMÉNY a második termék
Bemutatás
A kellemes illatú Life Care® csigakivonatot tartalmazó gél, komplex összetevőivel, maximális hatékonysággal regenerálja, hidratálja a bőrt, és látványosan javítja a hegek állapotát. Az alantoin stimulálja a bőr regenerálódását, a fehérjék táplálják és feszesítik a bőrt. A kollagént és elasztint tartalmazó Poly-Helixan rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, valamint megakadályozza a bőrt károsító baktériumok elszaporodását. Nyugtat, és enyhíti a bőrirritációkat szőrtelenítés, borotválkozás vagy napozás után.
Elonyök és hatások
A gél Poly-Helixant, azaz csigakivonatot tartalmaz, mely gyógyító hatással van a bőrre, a hegekre, irritációkra, sebekre, kisebb égésekre, pattanásokra, sebhelyekre, foltokra és striákra. A csigakivonat kalcium karbonátban, alantoinban, enzimekben, A-, C- és E vitaminokban, elasztinben és kollagénben gazdag, amelyek stimulálják a bőr regenerációját és rugalmasságát. A gél hidratál és világosítja a bőrt. Látványosan gyógyítja a sebeket. A Poly-Helixant tizenöt, 13-55 éve kor közötti önkéntesek hegein is tesztelték. A résztvevők 2-szer alkalmazták a hegeikre az 5%-os Poly Helixant tartalmazó krémet. A mérést a vizsgálat előtt elvégezték, majd annak végeztével megismételték. Az eredmények megmutatták, hogy 30 nap után átlagosan 32%-kal nőtt a bőr feszessége, 17%-kal a hidratáltsága, és a hegek is látványosan gyógyultak.
Használati utasitás
A gélt ajánlott ráncok, foltok, striák, aknék, pattanások és hegek kezelésénél alkalmazni. Egy kúra legkevesebb 30 napig tartson. Reggelente, illetve esténként enyhén masszírozzuk a bőrbe a gélt. A TERMÉK NEM TARTALMAZ PARABÉNEKET. A termék előállításánál egyetlenegy csiga SEM pusztult el.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.
Összetevok
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Methylpropanediol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.
Elvárások és tanácsok
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
GYURSÁNSZKY ERIKA
rá 22.03.2023
- Ez a csigakivonatos gél tényleg látványosan javítja az arcbőr minőségét. Apróbb ráncaimat kisimította a mélyebbeket pedig csökkentette. Újra fogom rendelni.
-
2. A véleményt hozzáadta:
VÁRDAI NIKOLETT
rá 05.02.2023
- A férjem leforrázta a lábát. Miután besebesedett elkezdte kenni reggel este a csigakivonatos géllel a sebet. Egy hét alatt olyan szépen meggyógyult, hogy már a seb is elesett róla!
-
3. A véleményt hozzáadta:
VÁRDAI NIKOLETT
rá 05.02.2023
- Egyik reggel 3 pattanással ébredtem, mivel ez nálam elég ritka (kb ez az egy éves mennyiség) nem vagyok rá felkészült. Viszont tudtam, hogy ez a kis csoda gél ilyen ügyben nagyon jó szolgálatot tesz a barátnőm tini fiánál, ezért bekentem vele az arcom. Kiváló arckrémnek is, gyorsaelszívódik, nincs utána zsíros érzés csak feszessé!!! És a pattik úgy eltűntek minden nyomkodás és kínzás nélkül (1 kenéssel), mintha ott sem lettek volna.
-
4. A véleményt hozzáadta:
DABIS MARGIT
rá 22.11.2022
- Szuper termék! A szem alatti duzzanatot szépen lelapítja. Férfi ismerősöm levolt döbbenve hogy milyen gyorsan kisímult a bőre.
-
5. A véleményt hozzáadta:
VANEK ÁGNES
rá 10.08.2022
- Az egyik kedvenc krémünk! Herpeszre, aranyérre kiváló. Nagyon szeretjük és csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
6. A véleményt hozzáadta:
SZABÓNÉ RENGE ANNA MÁRIA
rá 25.06.2022
- Nagyon jó terméknek tartom 4 napja kenem vele az arcom arcpír miatt, szerintem szépen halványodik, tesztelem majd a szemem körűl is fentebb olvastam ott is bevált.
-
7. A véleményt hozzáadta:
UTASSY TIMEA
rá 11.05.2021
- Én nagyon szeretem ezt a csiga gélt. Nappali és éjjeli arckrémnek használom, ránctalanító, feszesítő hatása látványos.
Bármilyen kiütésre, sérülésre használjuk jó eredménnyel. Ami a kedvencem a hatásai közül: ha véletlenül túl sokat vagyok a napon és megkap vagy leégek (1-es bőrtípussal ez nagy problémám volt eddig) bekenem és ennyi. Piros marad, de nem fáj, nem húzódik, nyugodtan tudok aludni. Nem kell a "fogasra akasztva" tölteni az éjszakát. Köszönöm! Mindenkinek ajánlom!
-
8. A véleményt hozzáadta:
MARÁCZY GABRIELLA
rá 17.01.2021
- Ma megbizonyosodtam, hogy tényleg látványosan gyógyítja a hegeket. Viszonylag friss recés késsel elvágott felületi sérülésem elkezdett begyulladni a bal mutatóujjamon. Piros, dagadt, érzékeny lett. Próbaképpen bekentem a géllel ... utána el is felejtettem. Kb. 5 perc múlva néztem rá újra a sebre, és látványosan kifakult a pirosság!!! Ez egyébként nem az első meglepő dolog, amit tapasztaltam. Több évtizedes orromot lévő rosaceás orromat látványosan megtisztította a kis erek láthatóságától.
Ismerőseim körében gyakori a pattanás az arcon. Ajánlottam nekik, és most már a második adagot kérik. Egyébként használom minden este, mint arckrémet is, mert érzem, hogy mennyire jót tesz a bőrömnek. Próbálják ki!
-
9. A véleményt hozzáadta:
SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA
rá 08.02.2019
- Kipróbáltuk a terméket és a család minden tagja tudja használni! Ránctalanító, a striákat elhalványítja, égésre és herpeszre is gyógyír, pattanások ellen is hatékony! Nagyon szeretjük és használjuk nap mint nap.
-
10. A véleményt hozzáadta:
ERZSÉBET VASTAGNÉ GANGL
rá 19.08.2018
- Igazi csodaszer!
Én arckrémként használom! Azonnal beszívódik, nincs zsíros érzet, szinte lélegzik a krém alatt a bőröm. Ránctalanító hatású ezt tapasztaltam már 1 hét használat után!
Kamasz fiam nagyon pattanásos volt, mióta használja sokkal szebb az arca!
Szeretem az illatát! :)
-
11. A véleményt hozzáadta:
MOLNÁR LÁSZLÓNÉ
rá 10.07.2018
- 8 éves unokám állandóan mozgásban van. Bicikli, görkori, roller az eszközei, és állandóan sebekkel teli a keze, a lába. Néha durva, mély sebek, hegek rondítják el abőrét az esésektől. Amióta a csigagéllel kezeljük gyönyörűen gyógyul, régi hegei szépen kisimulnak. 4 éves huga élvezettel kenegeti őt, és a maradékot boldogan keni szét pici kezén: " Isteni ez a csigagél"-felkiáltással.
-
12. A véleményt hozzáadta:
DR. NEMÉNYI TIBORNÉ
rá 04.04.2018
- Minden korosztály kedvence!
A fiatalok pattanás ellen, középkorúak és idősebbek az intenzív hidratálása miatt kedvelik!
Rosaceára is jó a visszajelzés!
-
13. A véleményt hozzáadta:
HELENA TISCHLER
rá 31.10.2017
- Nagyon jó ez a gél,elégettem a kezem,nekiért a forró lábos,3-4 nap után semmi nyoma a sérülésemnek,pattanás ellen is nagyon jó !
-
14. A véleményt hozzáadta:
VALKÓ OTTÓNÉ
rá 12.10.2017
- Én az arcomra szoktam bemasszírozni. Azt tapasztalom hogy kisimul a bőr feszesebbé válik. Nagyon szeretem
-
15. A véleményt hozzáadta:
ANNA RÁKOS
rá 07.09.2016
- ma leteszteltem a csigakrémet :)
1. megmaradtam... bele sem haltam
2. az arcbőröm olyan sima és selymes lett tőle, mint a babapopsi
3. nem csak sima és selymes, de olyan érzés volt, ogy mintha fellélegzett volna a bőröm, mintha több oxigént kapott volna
4. látványosan csökkentek a pici ráncok a szemem környékén
5. nagyon kellemes tapintású lett a bőr....
Csak ajánlani tudom, hiszen nyáron a melegben, a száraz időben, az erős nap, a szél kiszárítja, öregíti a bőrünket. A csigakrém erős hidratáló, és csökkenti az öregedési folyamatokat, segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét, amit kb 25 éves korunkban kezdünk elveszíteni...
-
16. A véleményt hozzáadta:
DABIS MARGIT
rá 16.02.2016
- Valóban nagyon jó a csigakivonatos krém. A 15 éves lányom a pattanás arcára használja. Nagyon szépen múlnak a pattanásai. Én szemránckrém helyett is ezt használom.
-
17. A véleményt hozzáadta:
SCHNEIDER ESZTER
rá 04.01.2016
- Én a Rosacea-s (arcpír) arcomra használom. Már az elso héten látványosan halványult az arcom vörössége.
Szeretném még kipróbálni az Angioma-ra (piros anyajegy). Remélem azt is elhalványítja vagy teljesen eltünteti! Majd megírom :)
-
18. A véleményt hozzáadta:
SZUCS JULIANNA
rá 14.10.2015
- Ez a gél maga a csoda! Augusztus közepén olyan csúnyán elvágtam a kezem, hogy három öltéssel kellett összevarrni. Ennek következtében egy borda képzodött a vágás helyén, lilás bordó színnel és hámló felülettel. Tíz napja kenem a csiga géllel, azóta a borda teljesen kisimult, ép a borfelület, nem hámlik, már csak egy vékonyka csík jelzi a vágás helyét és normális bor színu.
A másik tapasztalatom: 3-4 éve amikor jön a hosszú ujjas ruha szezon, a bal könyökömön egy barna folt keletkezik, megkeményedik rajta a bor, megcserepesedik, felpördül széle ami a ruhába elakad, borzasztó kellemetlen érzés. Borprobléma, tehát ezt is elkezdtem kenegetni, a vastag barna kéreg már eltunt, már csak egy halvány folt jelzi a helyét, ami nem kemény és nem akadozik a ruhába, az eddigi tapasztalatom alapján úgy látom rövidesen megszabadulok teljesen ettol a kellemetlen jelenségtol.
Pattanás utáni sebre is használtam, 2-3 bekenés után teljesen elmúlt.