FerVit, BIO acerolával, Life Care® - Termék kód :1597, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

FerVit, BIO acerolával, Life Care® - Termék kód :1597

FerVit, BIO acerolával, Life Care®
FerVit, BIO acerolával, Life Care® - Kód 1597 Life Care

megelőzi a fáradtságot

stimulálja az immunrendszert

ideális étrend-kiegészítő vegetáriánusoknak, vegánoknak

fontos vasforrás

Katalógus Ár
1890.00 HUF
Nettó mennyiség:
10 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A termék alapja a kiváló vasforrásnak számító BIO vas-laktát, amelynek az oxigén szállításában van elsődleges szerepe a szervezetben. A fiataloknak és felnőtteknek ajánlott vas mennyisége 18 mg naponta. A vas felelős az oxigén szállításáért a szervezetben. Nélkülözhetetlen a hemoglobinképzés során, amely a tüdőből a test szerveibe szállítja az oxigént. Az oxidatív stressz ellen is hatékony, a máj működését, és a sejtközi energetikai rendszert is optimalizálja. Fontos ásványi anyag a csont-, és izomrendszernek.

Elonyök és hatások

A FerVit, BIO acerolával, Life Care® táplálékkiegészítő stimulálja az immunrendszert, és megelőzi a fáradtságot. Az acerolából kivont C-vitamin segíti a vas felszívódását a belekben. A terméket olyanoknak ajánljuk, akik folyamatos fizikai terhelésnek vannak kitéve. Emellett sportolók, vegetáriánusok és vegán táplálkozást követők számára is ideális táplálékkiegészítő.

Használati utasitás

Napi 1-2 kapszula bevétele ajánlott, csak 12 év feletti személyek számára. A javasolt napi adagot ne lépjük túl. Tároljuk fénytől védett, száraz és hűvös helyen. A táplálékkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Fogyasztása javasolt a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevok

30 kapszulás kiszerelés - 10 g Egy kapszula a következőket tartalmazza: ÖKO Acerola-30mg-az NRV 37,5%, ÖKO Vaslaktát-14mg-az NRV 100%. Egyéb összetevők: réz, cellulóz, kapszula q.s. Az összetétel variációja +/- 10%. NRV ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22251/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET VASTAGNÉ GANGL  rá 29.04.2018
    • Nagyon fáradékony voltam. Az első doboz kapszulát úgy szedtem, hogy napi 2x. Már kezdtem érezni, hogy több energiám van.
      A második dobozból napi 1x vettem be. Nagyon jól érzem magam, nem vagyok fáradt, pedig keveset alszom!