Kräuter® Medve Erő® kapszulák - Termék kód :4100, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Kräuter® Medve Erő® kapszulák - Termék kód :4100

Kräuter® Medve Erő® kapszulák

reumatikus, illetve izom fájdalom kezelésére

belsőleg fejti ki hatását a problémás, sérült területen

enyhíti az artritisz tüneteit

növeli a reuma elleni gél hatását

komplex formula a reumatikus fájdalmak ellen

Katalógus Ár
2590.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2990.00 HUF
Nettó mennyiség:
13.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Ahhoz, hogy ezt a terméket 1.290 ft megszerezhesd, mindössze annyit kell tenned, hogy partner áron 9.900 ft értékben (katalógus áron 12.375 Ft) termékeket teszel a kosaradba.

Bemutatás

A Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél mellé kiváló táplálékkiegészítő. Belsőleg fejti ki hatását a fájdalmas területeken. Speciális összetevőinek (indiai tömjén, vadgesztenye, BIO eukaliptusz és fehér fűz) köszönhetően a reuma elleni géllel párhuzamosan használva, teljes körű megoldást jelent: reumatikus, illetve izom fájdalom kezelésben. Így belsőleg és külsőleg is kifejti hatását a problémás, sérült területen. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

Elonyök és hatások

A Boswelia Serrata (indiai tömjén) világszerte ismert gyógynövény, amelyet 5000 éve alkalmaznak rheumatoid arthritis, osteoarthritis és egyéb gyulladásos betegségek esetén. A BIO eukaliptusz bőrpuhító, emésztésre gyakorolt kedvező hatásáról ismert. Emellett fertőtlenít, hegesít és reuma ellenes hatású. A glükozamin fokozza a kollagén termelést, és javítja az ízületi folyadék szerkezetét. Az ízületek rugalmasságáért felelős.

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Használati utasitás

Adagolási javaslat: az első 15 napban 1-2 kapszula naponta, a Kräuter® Medve Erő® reuma elleni gél napi használata mellett. A következő 15 napban, pedig csak a reuma elleni gélt használjuk. A legjobb eredmény elérése érdekében a kúrát 3 hónapig folytassuk. *Az adagolási javaslat csak egy ajánlat. A használat előtt javasoljuk, hogy keresse fel háziorvosát.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: -150 mg Boswelia Serrata*, 50 mg glükozamin*, -10mg vadgesztenye*, - 30mg liqorice*, - 50mg BIO eukaliptusz*, 30mg fehér fűzfa*. További összetevők: zselatin kapszula q.s. – RDA - Javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva. Eltérés az összetételben +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22297/2019

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  DAKÓ MIHÁLYNÉ  rá 07.04.2021
    • A MedveErő gél is egy csodálatos termék igaz ez melegítéssel gyógyít, az ördögcsáklyával ellentétben. De mind a két termék csodálatos, csillapítja a fájdalmakat, fokozza a vérkeringést, gyulladás csökkentő. Kiváló hatát ér el a MedveErő kapszulával együtt. Csak ajànlani tudom. Ez a termék is mindig van idehaza.