Bemutatás
Az Acai gyümölcs megakadályozza a sejtek oxidációját. Nagyon jó hatással van a szív egészségére és a vérkeringésre. Hasonló a hatása egy pohár vörösborhoz, a magas antocianin-tartalma révén. A szervezetbe jutva az acai gyümölcs kifejti vírus-, fertőzés- és parazitaellenes hatását.
Elonyök és hatások
A Antioxidáns folyékony étrend-kiegészítő, BIO acai és fekete cseresznye gyümölcsléből, Life Care® táplálékkiegészítő, a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, antioxidánsoknak és bioflavonoidoknak köszönhetően, segít az anyagcsere helyreállításában, valamint erősíti a szív- és immunrendszert. Komplex, vitaminokat tartalmazó táplálékkiegészítő. Ideális mennyiségben és összetételben tartalmazza a vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, fito-tápanyagokat és a bioflavonoidokat. Ennek köszönhetően egyensúlyba hozza az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és a szív- és érrendszert is szabályozza.
Használati utasitás
Fogyasztása 12 éven felülieknek ajánlott. Naponta 2-6 evőkanállal fogyasszunk belőle, étkezés köben. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.
Összetevok
Egy adag (30 ml) tartalma: Aktív összetevők: Szerves Acai gyümölcslé (Euterpe oleracea) 3507 mg*, Fekete cseresznye sűrítményből készült gyümölcslé (Prunus serotina ) 2630 mg*, Alma sűrítményből készült szerves gyümölcslé (Malus domestica ) 1401 mg*, Körte sűrítményből készült szerves gyümölcslé (Pyrus communis) 1036 mg*, Homoktövis gyümölcslé (Hippophae rhamnoides) 381 mg*, Aszkorbinsav 72 mg - 90% az NRV*, Szerves málnapüré (Rubus idaeus) 193 mg*, Fekete cseresznye gyümölcspor (Prunus serotina ) 9 mg*, Maqui gyümölcspor (Aristotelia chilensis) 9 mg*, Gránátalma gyümölcspor (Punica granatum ) 9 mg*, Vörös áfonya gyümölcspor (Vaccinium vitis-idaea ) 9 mg* Áfonya gyümölcspor (Vaccinium myrtullus) 9 mg*, Piros málna gyümölcspor 9 mg*,Bodzapor (Sambucus nigra ) 9 mg* Más összetevők: Szűrt víz 19085 mg, Invertált cukorrépa 2415 mg, Savasító - citromsav 234 mg, Tartósítószer – kálium-szorbát 72 mg, Pektin 9 mg, Tömörítő - guargumi 9 mg, Átlagosan invertált szirup q.s. RTÉ - referencia tápérték az EU 1169/2011 szabályozás szerint;*- RTÉ nincs meghatározva Eltérés az összetevőkben: +/- 10%
További információk
OGYÉI Nyilvántartási szám: 22409/2019
Elvárások és tanácsok
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Állapotos nőknek nem ajánlott
Nem ajánlott szoptató hölgyeknek
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
BURJAN ATTILA
rá 02.03.2022
- Egyre sűrűbben éreztem tompa mellkasi nyomást. Szedtem rendesen férfi módjára a különböző vitaminokat, épp amikor eszembe jutott. Rátaláltam erre a csodás italra úgy iszom mind ha szörp lenne. Ráadásul nagyon finom! Inni soha sem felejtek el. Hígítva viszem magammal minden hova. Már a második adagot fogyasztom. Megszűnt a mellkasi nyomás, sokkal jobban érzem magam.
-
2. A véleményt hozzáadta:
RADANICS KATALIN LÍVIA
rá 17.12.2021
- Szív aorta tágulatom van, szívritmus zavar, szívizom gyulladás. Nagyon sokat voltam rosszúl. Négy hónapja iszom az Acait. A második hónap után éreztem, hogy nem fáj mindig a szívem környékén a hátam, nem ver olyan nagyon hevesen, nem érzem a kiugró nagy dobbanásokat. Mindenkinek ajánlani tudom. Életet ment az bíztos. Én minden reggel ezzel kezdem, ezzel is zárom a napot. Nagyon sok betegségem van, ezen kívűl, sok termék van amit tudok ajánlani.