Life Impulse® Antioxidáns Q10 - új formula, még nagyobb hatás - Termék kód :743, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Antioxidáns Q10 - új formula, még nagyobb hatás - Termék kód :743

Life Impulse® Antioxidáns Q10 - új formula, még nagyobb hatás

óvja a szív egészségét

antioxidáns

aminosavakban gazdag

megköti a szabad gyököket

Katalógus Ár
2390.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

akár 50% KEDVEZMÉNY a második termék: Smokers Aid Detox (746), Life Impulse® Antioxidáns Q10 (743), Rezveratrol Plus (7490)

Bemutatás

A Life Impulse® Antioxidáns Q10 alapanyagának a szerkezete hasonlít a vitaminokéhoz. Ez az alapanyag minden sejtben megtalálható, és arra használja a szervezet, hogy energiát állítson elő belőle, amelyre a szervek fenntartásához és a szervezet karbantartásához szüksége van. A különféle vizsgálatok kimutatták, hogy a Q10 koenzim segít a krónikus szívelégtelenség és a magas vérnyomás megelőzésében.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® Antioxidáns Q-10 táplálékkiegészítő aminosavakban és antioxidánsokban gazdag. A szakértők kimutatták, hogy a rendszertelen életmód befolyásolja a Q10 koenzim mennyiségét a szervezetben, és ezáltal sokszor szükséges, hogy mi magunk pótoljuk azt. A termék nem csak a szív és a teljes szív- és érrendszer egészségének megőrzését támogatja, hanem az energiaszintet is növeli. A Q-10 antioxidánsokban gazdag, amely megvédi az érrendszert, lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, és meghosszabbítja élettartalmukat.

Használati utasitás

16 éves kor felett, napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott, étkezés közben. Ez a termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt speciális kezelést vagy a diétát.

Összetevok

"A doboz 30 kapszulát tartalmaz;
Hatóanyag-tartalom/kapszula (napi adag): 160 mg C- vitamin (Aszkorbin-sav) – (RDA 200%), 24 mg E-vitamin - (200% RDA), 27,5 mg szelén élesztő, amelybol szelén - 55 up - (100% RDA), 20 mg Q-10 koenzim. További összetevők: zselatin, csomosodásgátló - magnézium-sztearát q.s.;
Eltérés az összetevőkben: +/- 10%. RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva."

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22228/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA  rá 08.02.2019
    • Pulzuscsökkentőt szedek és a gyógyszer mellett is előfordul, hogy bedobog a szívem. A gyógyszer mellé kezdtem szedni a Q10-et és azóta jobb a közérzetem és elmúltak ezek a gyors, kellemetlen szívdobogások!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 09.01.2019
    • Közel 1 hónapja fogyasztom a terméket, ezelőtt több alkalommal egyenletlen szívdobogásom volt, most pedig csodálatosan ritmusos a szívdobogásom, nagyon örülök mert féltem attól, hogy nagyobb problémám i lez, de hála a terméknek ez a problémám megszűnt.