Life Impulse® BIO Noni - Termék kód :757, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® BIO Noni - Termék kód :757

Life Impulse® BIO Noni

hatékony a stresszel szemben

energiát és vitalitást biztosít

javítja az anyagcserét

Katalógus Ár
1790.00 HUF
Nettó mennyiség:
17.20 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A komplex növényi összetétele számtalan előnnyel jár. A scopoletin és a szerotonin felelős az optimális alvásért, valamint a depresszióval és a szorongással szemben is hatékony. A noni a morindon, morindin, terpenoid, szelén, aukubin, alazarin és anthraquinone-tartalmának köszönhetően erős antibakteriális, méregtelenítő hatással bír, valamint immunomodulátorként is működik. A nitrogén-oxidot, amely szintén megtalálható a noniban, az egyik legerősebb neurotranszmitternek (ingerületátvivő anyag) tartják.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® BIO Noni étrend-kiegészítő alapját a BIO noni egzotikus csodagyümölcse adja, amely számos kedvező hatással rendelkezik. Csökkenti a stresszt, a fáradtságot, illetve erősíti az immunrendszert. A noni gyümölcs rendkívüli frissítő hatással bír. Energiát és vitalitást biztosít a szervezet számára, így növelve a stresszes helyzetek kezelésének a képességét.

Használati utasitás

15 éves kortól, naponta 1-2 kapszula ajánlott az étkezés ideje alatt.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 225 mg BIO noni gyümölcs (Morinda citrifolia) ; 225 mg 5:1 arányú nonigyümölcs-kivonat (Morinda citrifolia) További összetevők: emulgeálószer: cellulóz, csomósodásgátlók - szilícium-dioxid, magnézium - sztearát, zselatin kapszula. Eltérés az összetételben: +/ - 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám:22198/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  KAISERNÉ GÖDÖNY ERZSÉBET  rá 08.12.2019
  • Én csodaszernek ismertem meg a NONIT unokám 25 évesen mindig streszben volt és a nyirok csomói megduzadtak egy nagyobbat ki is kellet műteni a nyakából én elkezdtem szedetni vele a NONI t azóta a többi csomó szépen vissza húzodott és kiegyensúlyozotabb lett, hál Istenek, hogy rátaláltunk a NONI.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  FÜLEKI ZOLTÁNNÉ MARCSI  rá 15.11.2019
  • Én egy 17 évvel ezelőtti tapasztalatot szeretnék megosztani a nonival kapcsolatban. Hozzáteszem, akkor még nem ismertem a Life Carét, de a nonit igen. A kisfiam akkor 4 éves és asztmás volt. Mi immunrendszer erősítőnek kaptuk a nonit, ami akkor kapszulábn volt. Vendégségben voltunk egyzer, és éjjel befulladt a gyermekem. Már máskor is futottunk éjjel kórházba, de akkor idegen helyen voltunk. Gyorsan fel oldottam neki a nonit vízben, és megitattam vele. Perceken beül, érezhetően kezdett megszűnni a zihálása. Nem kellett futni vele, és átaludta az éjszakát.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 08.07.2019
  • Szeretnék egy nagyon érdekes és értékes információt megosztani veletek. A férjem barátja aki 55 éves, 23-25-ös cukor eredményekkel küszködött. Amikor jött és panaszkodott, hogy már megint milyen magas a cukra, összedugtuk fejünket Zsókával és azt tanácsolta, hogy próbáljuk meg, először stressz oldással, amit a Noni terméket kezdett el fogyasztani. azóta naponta méri a cukrát és kb 2és fél hét után a cukor értéke 7,5 lett. Az orvosa csak nézett, hogy mi is történt, természetesen tömte a sok gyógyszerrel, a gyógyszereket minimálisra csökkentve tartja a 7,5-7,8-as cukor szinteket. Meg szeretném jegyezni, hogy a MÁV-nál dolgozik és olyan főnöke van, aki minden áron ki akarja paterolni, de nem talál hibát a munkájában, és soha nem tudja, mikor kell neki szolgálatba állni, mert az a válasz, majd megtudod, mikor kell dolgozni. Szóval a termékek magukért beszélnek, itt is a gyors siker megtörtént. Szóval stressz oldással ezeket az eredményeket értük el. Az éves alkalmassági vizsgálatra úgy ment el, hogy de. 11-kor 2 db-ot vett be és 5,3-as volt az eredménye. SZUPER! Azóta napi méréssel a cukorszintje 5,6-és 7,6 között mozog.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  HORVÁTH IMRE  rá 12.02.2019
  • Mindent a Noninak köszönhetek!!! Évek óta szedtem a frontint és a rexetint. Nem tudtam letenni teljesen függővé váltam. Amikor megtaláltam a nonit, fokozatosan hagytam el a korábbi gyógyszereimet. Mintha kicseréltek volna, nem vagyok fáradt, folyamatosan pörgök. Mások szerint meg fiatalítot. Köszönöm hogy rátalálhattam erre a gyógynövény készítményre.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GIRUSNÉ ZSÓFIA  rá 03.02.2019
  • Nekem az életemet mentette meg. Komoly depresszióban szenvedtem és nem akartam szedni a frontint és a rexetint, De sajnos nem tudtam mivel helyettesiteni. Ekkor találtam a nonira és azóta jól vagyok. Kiegyensúlyozott lettem és olyan energiát kapok töle hogy nem vagyok fáradt állandóan pörgök, pedig nyugdíjas vagyok 62 éves.
  • 6. A véleményt hozzáadta:  BALOG ZSUZSANNA  rá 03.03.2018
  • Mióta a nonit szedem, elkerülnek a nagyobb betegségek, illetve nem vagyok fáradékony és álmos! Eglsz napra ad energiát az egy éves kislányom mellé is! Mindenkinek csak ajánlani tudom!