Life Impulse® BIO Rhodiola Rosea - Termék kód :729, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® BIO Rhodiola Rosea - Termék kód :729

Life Impulse® BIO Rhodiola Rosea

biztosítja az érzelmi egyensúly

helyreállítja a vérnyomást

nyugtat

adaptogén

BIO minősítéssel rendelkezik

Katalógus Ár
2190.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2390.00 HUF
Nettó mennyiség:
9.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Life Impulse® BIO Rhodiola Rosea táplálékkiegészítő, BIO Rhodiola Rosea kivonatot tartalmaz, amely olyan adaptogén tulajdonsággal bír, amely növeli a szervezet ellenálló képességét a különféle stresszhelyzetekben: szellemi, fizikai, pszichikai, hőmérséklet ingadozásból fakadó, illetve álmatlanság, toxikus anyagokkal való érintkezés, sugárzás és fertőzések esetén. Óvja a szívet és antidepresszáns hatása is van. Az álmatlanságra, ingerlékenységre, fáradtságra, fejfájásra és magas vérnyomásra is kiváló gyógyír. Emellett megnöveli a szervezet endogén béta-endorfin (az úgynevezett boldogságmolekula) kibocsátását.

Elonyök és hatások

A rhodiola egy természetes adatogén táplálékkiegészítő, amely biztosítja a szervezet egyensúlyának helyreállítását. Csökkenti a monoamin-oxidáz és a katekol-O-metiltranszferáz enzimek hatásait. Hiszen ez a két enzim akadályozza a szerotonin és a dopamin hatásait. Ezért ez a növény nagyon hatásos a depresszív hangulat megszüntetésében, a szervezet megnyugtatásában, és jó közérzetet is biztosít.

Használati utasitás

18 éven felüliek naponta 1 kapszulát fogyasszanak ebéd vagy vacsora közben. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát. Gyermekek számára, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott.

Összetevok

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz;
Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 120 mg Rhodiola Rosea BIO kivonat , BIO maltodextrin; További összetevők: , csomósodásgátló anyag- szilícium-dioxid; q.s. Eltérés az összetevőkben +/- 10 %

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22229/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  ÁCS PÁLNÉ TÜNDE  rá 02.03.2019
  • Férjem kissé magas vérnyomására kezdtük el alkalmazni. 2 hónapos kúra után már stabilan jó vérnyomás értékeket mérünk. Az alvására is nagyon jó hatással van.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  GALLER JÁNOSNÉ JOLI  rá 23.10.2018
  • A rhodiolát is szívből ajánlom mindenkinek!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  GYURKÓ ESZTER ÉVA  rá 11.10.2018
  • Nagyon jó hatása van, nekem is bevált. Stresszes időszakokban, álmatlanság esetén kiváló, csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  ANNA RÁKOS  rá 12.03.2018
  • Sokszor nehezen alszom el esténként, éjjel is gyakran felébredtem, mindkét esetben akár 1-2-3 óra is eltelt, ezáltal reggel meg mint a kifacsart citrom, olyan voltam, hiszen néha csak 1-2 órát sikerült így aludnom. A Rhodiolából lefekvés előtt bevettem 1-2 db-ot, így kb 5 perc alatt elalszom, és csak reggel ébredek fel, kipihenve magamat. Nappal pedig kevésbé vagyok fáradt, stresszes, nem húzom fel olyan könnyen magamat akár kis dolgokon is ... szóval, mint egy amolyan "lesz*rom tabletta". És tele vagyok energiával ... ami masszőzként nem egy hátrány, sőt, mondhatni, a saját általam elvárt munkaköri leírásomban benne van.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  SZABÓ ÁGNES  rá 19.04.2017
  • Nekem, agyon migrénes fejfájásim voltak mindaddig amíg ezt a terméket nem kezdtem el szedni! 3 hónapon keresztül szedtem napi 1 kapszulát, az alatt az idő alatt nem volt migrénem. Szuper termék! Csak ajánlani tudom!