Life Impulse® Happy&Relax Muscle - Termék kód :7007, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Happy&Relax Muscle - Termék kód :7007

Life Impulse® Happy&Relax Muscle
60% KEDVEZMÉNY Life Care

csökkenti az izomgörcsöket

csökkenti az izomfáradtságot

elősegíti az idegrendszer optimális működését

segít a protein és a zsír asszimiláció optimalizálásában

Katalógus Ár
2590.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2990.00 HUF
Nettó mennyiség:
9.60 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Ahhoz, hogy ezt a terméket 1.190 ft megszerezhesd, mindössze annyit kell tenned, hogy partner áron 9.900 ft értékben (katalógus áron 12.375 Ft) termékeket teszel a kosaradba.

Bemutatás

Izomgörcs akkor jelentkezik, amikor egy izom önkéntelenül, erőteljesen és hirtelen összehúzódik, és utána képtelen az elernyedésre. Az összehúzódás megjelenéséért a két ízületet összekötő izom (ízületek) a felelős.
Az összetevők optimális összetétele, mint például a magnézium, a B6-vitamin, a kálium és az E-vitamin, segíti a fehérjék és a zsírok optimális felszívódását, és jótékony hatással van az idegrendszerre.

Elonyök és hatások

A sokszor fájdalmas izomgörcsöket a kinti alacsony hőmérséklet, a kemény fizikai munka és testedzés, vagy ásványi anyagok hiánya is okozhatja. A Life Impulse® Happy&Relax Muscle olyan összetevőket tartalmaz, amelyek csillapíthatják az izomgörcsöket, és elősegíthetik az izmok megfelelő működését, a fehérjék és zsírok optimális felszívódását, miközben kedvező hatással vannak az idegrendszerre is.

Használati utasitás

Lefekvés előtt 1 kapszula naponta. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

1 mg B6-vitamin - 71% az NRV; 5 mg E-vitamin - 41% az NRV; Mg (magnézium-citrát) 50 mg – 13% az NRV; 70 mg Kálium - 3,5% az NRV. Más összetevők: cellulóz kapszula. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22296/2019

Elvárások és tanácsok

Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  GYALOG BÉLÁNÉ  rá 04.10.2018
    • A Happy Relax fogyasztásával kapcsolatban, nagyon elégedett vagyok. 75 éves koromra gyakori lábizom görcsökkel szenvedtem. Esténként 1 kapszulát fogyasztok. A panaszaim teljesen eltüntek. Kivéve egy estét, amikor elfelejtettem bevenni az esti 1 kapszulámat, amikor is a görcs 1x visszatért., igaz nem úgy ,mint a fogyasztást megelőzően, amikor minden este 3x, 4x is mindkét lábam begörcsölt. Azóta folyamatosan szedem, s a panaszaim teljesen megszüntek. Köszönöm LifeCare!