Bemutatás
A Life Impulse® NO Alergo a szervezet élettani funkcióinak optimalizálásban játszik fontos szerepet.
Elonyök és hatások
A Life Impulse® No Alergo táplálékkiegészítő BIO feketeköménymagolaj-kivonatot és E-vitamint tartalmaz, amely segít megszabadulni az allergia kellemetlen tüneteitől! A BIO fekete köménymagolaj aktív összetevőkben és zsírsavakban gazdag. Fertőtlenítő és antibakteriális hatással is rendelkezik. Támogatja a szervezetet mikózisok, irritációk és allergia esetén is. Az E-vitamin segít fenntartani a bőr egészségét. Védi a vér, tüdő, és a máj sejtjeit. Növeli a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel és az allergiával szemben.
Használati utasitás
16 éven felülieknek ajánlott. Napi 2 kapszula fogyasztása javasolt.
Összetevok
Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz;
Egy kapszula hatóanyagtartalma: 500 mg BIO fekete köménymagolaj (Nigella sativa)*; 6,7 mg
E-vitamin (56% RDA). További összetevők: csomósodásgátló: zselatin, glicerin, tisztított víz qs. Eltérés az összetételben +/ - 10 %; RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva.
További információk
OGYÉI Nyilvántartási szám: 22248/2019
Elvárások és tanácsok
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
GYÖNGYÖS JUDIT
rá 09.07.2018
- Nekem segített. Idén májusban próbáltam először, és a 3, napra a tipikus allergiás tüneteknek már nyoma sem volt. Örülök, hogy sikerült egy ilyen természetes készítményt találnom.
-
2. A véleményt hozzáadta:
CSATÁRI IRÉN
rá 14.06.2018
- Eddig nem voltam allergiás, de valahogy most hónapok óta nem szabadulok az orrfolyás, tüsszögés - től. A fiam is, úgyhogy Ma bevettük a fiammal együtt 1-1 szemet este. Rögtön éreztem, hogy jó lesz! Tényleg csillapodott a tüsszögés, de főleg a szemeimen éreztem a változást azaz nem könnyezett. Még néhány napig szedem. Ilyen gyors hatást (csak a fájdalom csillapító gyógyszerektől várunk ) - eddig belülről szedve - nem tapasztaltam még!
-
3. A véleményt hozzáadta:
EDINA SIMONNÉ TITKOS
rá 29.05.2018
- 6 éves korom óta küzdök a szénanáthával, többféle gyógyszert és orrspray-t is kipróbáltam. Előbbiek sokszor elálmosítottak utóbbiak meg irritálták a nyálkahártyámat. Idén kipróbáltam miért ne alapon ezt a terméket, mindenféle elvárások nélkül de azt kell, hogy mondjam, hogy ez az eddigi leghatékonyabb allergia elleni 'gyógyszerem'. Végre nem tüsszögöm át az egész reggelt és estét :)
-
4. A véleményt hozzáadta:
KECSKÉSI KATALIN
rá 22.04.2015
- Allergiás vagyok pollenekre, atkákra, hisztaminra,macskaszorre. Állandóan folyt az orrom,trüsszögtem,viszketett a szájpadlásom- szemem.
2014. augusztusa óta ismerem a No Alergo-t azóta megszuntek a problémáim . Bátran mehetek kirándulni erdobe, virágok közé, nem kell félnem az orrfolyástól, viszketéstol. Mindezt mellékhatások nélkül élvezhetem.