Propolisz, Life Care® - Termék kód :737, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Propolisz, Life Care® - Termék kód :737

Propolisz, Life Care®

immunerősítő

megvédi a szervezet általános egészségét

vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag

Katalógus Ár
4350.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.20 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

egy propolisz kivonat alapú étrend-kiegészítő, amely különösen az immunrendszer védelmében Propolisz, Life Care® betöltött szerepéről, gyulladáscsökkentő, vírusellenes és antibakteriális hatásáról ismert. Antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően a propolisznak egyszerre van megelőző és gyógyító hatása az immunrendszerre.

Elonyök és hatások

Az ősidők óta ismert erős antibiotikus hatásairól, a Propolisz több mint 50 féle fertőzést, baktériumot, parazitát vagy betegséget gátol meg, erős helyi hatással rendelkezik.
Külsőleg alkalmazva jótékonyan hat kisebb sebek, ekcéma vagy a szájüreg különböző rendellenességei esetén, ezért a kapszulában lévő porral kiöblíthetjük a szánkat.*. Használja ki a természet csodálatos ajándékait, és gondoskodjon egészségéről a Propolisz, Life Care®, az immunrendszerre egyaránt megelőző és gyógyító hatású étrend-kiegészítővel.

Használati utasitás

16 éves kortól napi 1 kapszula ajánlott. Egy pohár vízzel kell bevenni. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Méhészeti termékekre allergiások számára nem alkalmas. Lehetőleg, a csomagoláson feltüntetett lejárási idő előtt fogyasztandó.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz - 10,2 g. Összetétel/kapszula (340 mg): propoliszkivonat (szentjánoskenyérgumi, szilícium-dioxid) 70% - 225 mg; mikrokristályos cellulóz - 20 mg; kapszula (zselatin, tisztított víz, kalcium-karbonát) - 95 mg.

További információk

Romániai Egészségügyi Minisztériumnál: AA15110

Elvárások és tanácsok

VEGETÁRIÁNUS
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ÓCSAINÉ JUHÁSZ BRIGITTA  rá 24.09.2021
    • Már több mint 1,5 éve szedem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Azóta megfázáson kívül komoly bajom nem volt, pedig előtte sokat betegeskedtem sajnos. Csak ajánlani tudom.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  ANTAL IRÉN  rá 22.09.2021
    • A propolis nagyra becsült termék! Én folyamatosan szedem és a többi terméket is, azért van ellenálló képessége a szervezetemnek. Nagyon elégedett vagyok termékeikkel. Több éve használom a vitaminokat.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ PÁLHEGYI KRISZTINA  rá 30.12.2020
    • Kicsi lányom szerint a méhecskés "vitamin". Szeptember óta használjuk és az jut róla az eszembe, hogy ha van propolisz megfáásnak nyoma sincs.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  ÁCS PÁLNÉ TÜNDE  rá 02.03.2019
    • Előző télen folyamatosan beteg voltam. A mostani téli időszakban 3 hónapon át, napi 1 kapszula Propoliszt használtam. 1 alkalommal voltam kicsit beteg, pár napig naponta 2x2 propoliszt használtam és meg is gyógyultam hamar. Akut megbetegedés esetén és megelőzésre is kiváló.
    • 5. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 03.02.2017
    • Pár hete Viktória lányom jól megfázott. Náthás volt, fájt a torka. Nem influenza, csak megfázás.
      Kértem, hogy igya meg a gyömbéres teát, de elutasította. Ennek ellenére kicsit csempésztem a teájába, de csak annyit, hogy ne legyen észrevehető az íze. Na persze úgy azért a hatása sem volt az igazi. Gondoltam, akkor kipróbáljuk a Life Impulse® BIO Propolisz kapszulát. Napi 1 kapszulát adtam neki, ez az előírt adag mindenkinek belőle.2 nap múlva kutya baja nem volt, nem fájt a torka és a nátha is elszállt.Míg az osztály fele 26-ból 13 fő betegen feküdt otthon, páran pedig betegen jártak a suliba, ő bírta a sarat, nem kapta el a többiektől a betegséget. Azóta is szedetem vele a napi 1 kapszulát.