Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care® - Termék kód :7071, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care® - Termék kód :7071

Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care®
Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care® - Kód 7071 Life Care

vitamin és ásványi anyag komplex

fenntartja az immunrendszert, keringési és izom rendszert

a szervezet egészséges fejlődését biztositja

egészséges tápanyagokat tartalmaz a gyermek fejlődéséhez

alapvető tápanyagok

Katalógus Ár
5189.99 HUF
Következő értéktől leárazva
5990.00 HUF
Nettó mennyiség:
21.60 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A várandós nők szervezete a hormonszint-változás miatt számos változáson megy keresztül. Így például a szívük is gyakrabban ver, hogy biztosítsa a fejlődésben levő szervezetnek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. A szervezet harmonikus egyensúlyához elengedhetetlen a kiegyensúlyozott étrend, a megfelelő ásványi anyagokkal és vitaminokkal kiegészített étrend-kiegészítők, amelyeket speciális vizsgálatok után javasolnak.

Elonyök és hatások

A Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care® és ásványi anyagok komplexe, amelyet kifejezetten a várandóság időszakára fejlesztettek, hogy az anya szervezete fel legyen készülve a baba számára szükséges tápanyagok továbbítására.

A prenatális vitaminok szerepe az anya szervezetében:
>>A kalcium fenntartja az optimális vérkeringést, az izmok és a csontrendszer fejlődését, és támogatja az immunrendszert az agy-szervezet közötti impulzusok továbbításában.
>> A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, a hemoglobin egyik alkotóelemét, és támogatja a kollagén, a porc, az ínak, a csontok és a bőr szerkezetében található fehérje képződését.
>> A vas megakadályozhatja a várandósság alatt az anya vérszegénységét.
>> A B3-vitamin (niacin) javítja az emésztést, csökkenti az émelygés tüneteit és a komoly fájdalmakkal járó migrént
>> Az E-vitamin óvja a vérsejteket, az idegrendszert, a vázizmot és a retinát a szabadgyökökkel szemben
>> A D-vitamin elősegíti a kalcium és a foszfor felszívódását és „megtapadását” a szervezetben
>> A B9-vitamin (folsav) csökkenti a gyermeknél a születési rendellenességek kialakulásának kockázatát.

A Ásványi és vitamin komplexum terhes nők számára, Life Care® támogatja és erősíti az idegrendszert, az immunrendszert, a keringési rendszert és az izomzat fejlődését. A baba pedig az édesanyától így megkapja az egészséges és harmonikus fejlődéséhez szükséges tápanyagokat.

Használati utasitás

Naponta 1 kapszula ajánlott. Kizárólag 16 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől, tárolja hűvös, száraz helyen. A normális étrend nem helyettesíthető ezen étrend-kiegészítővel. Lehetőleg fogyassza a csomagoláson említett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Egy kapszula a következőket tartalmazza: Kalcium-karbonát (37% kalcium) - 120 mg - 15% az NRV-ból, C-vitamin (aszkorbinsav) - 110 mg - 138% az NRV-ból, B3-vitamin (niacin) - 15,07 mg - 94% az NRV-ból, vasbiszglicinát (20% vas) - 15 mg - 107% az NRV-ból, E-vitamin (50% DL-alfa-tokoferil-acetát) - 13 mg - 108% az NRV-ból, B5-vitamin (D-kalcium-pantotenát ) - 6,55 mg - 109% az NRV-ból, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) - 1,9 mg - 136% az NRV-ból, B2-vitamin (ribloflavin) - 1,6 mg - 114% az NRV-ból, B1-vitamin (tiamin- hidroklorid) - 1,2 mg - 109% az NRV-ból, B9-vitamin (folsav) - 618 mcg - 309% az NRV-ból, kálium-jodid (76,22% jód) - 150 mcg - 100% az NRV-ból, B7-vitamin (biotin) - 60,6 mcg - 121% az NRV-ból, D3-vitamin (kolekalciferol) - 20 mcg - 400% az NRV-ból, B12-vitamin (adenozil-kobalamin) - 3,6 mcg - 140% az NRV- -ból. Egyéb összetevők: cellulózkapszula, kukoricakeményítő - qs. NRVajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 24732/2020

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.