3 x Fogfehéritő gél, Life Smile, Life Care® - Termék kód :21277, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

3 x Fogfehéritő gél, Life Smile, Life Care® - Termék kód :21277

3 x Fogfehéritő gél, Life Smile, Life Care®

hidrogén peroxid nélkül

2 árnyalattal fehérebb fogak

nem okoz érzékenységet

Katalógus Ár
5189.99 HUF
Következő értéktől leárazva
7390.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 buc
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

3 x Fogfehéritő gél, Life Smile, Life Care® kiegészítik a Life Smile fogfehérítő csomagot, LED fénnyel, Life Care® Kód: 21276 - termékünket a természetesen fehérebb fogakért, mindenféle mellékhatás nélkül.

Elonyök és hatások

PAP technológia - fogfehérítés HIDROGÉN-PEROXID NÉLKÜL
A PAP a Phthalimido-Peroxy-Caproic sav rövidítése, amely igazából EGY ÚJ fogfehérítési technológia, amely nem jár fájdalommal és fogérzékenységgel, nem irritálja az ínyt, és nem támadja meg a fogzománcot se.
A hidrogén-peroxid (oxigénes víz) egy olyan anyag, amelyet különösen a fogorvosok gyakran használnak fogfehérítésnél. A fogak külső felületén alkalmazva éri el fehérítő hatását. Azonban mivel egy igen agresszív hatóanyag, a fogzománcot is károsíthatja, és fokérzékenységet okozhat (érintésre megjelenő fájdalom, kellemetlen érzés meleg vagy hideg italok fogyasztása közben, stb...).
A fogfehérítő gélek szódabikarbóna alapuló formulák, amelyek további természetes összetevőket is tartalmaznak. Ilyen az Aloe Vera, a Matricaria, a gránátalmamagolaj és az olyan természetes kivonatok, mint a mentol, a limonén, a pinén és a β-pinének.
A szódabikarbóna természetes fehérítő tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékonyságát már bizonyította a fogakon lévő foltok eltávolítása és a fogfehérítés során. Ezért számos kereskedelmi forgalomban kapható fogkrém és fogfehérítő-szett népszerű összetevője.
Szemmel látható eredmények napi 10 perc használattal már mindössze 6 nap után.
MOST otthonod kényelméből fehérítheted a fogaidat. Fájdalommentes, nem okoz érzékenységet, és időt takarítasz meg vele.

Használati utasitás

1. Vigyen fel 1/4 fecskendo fehéríto gélt a tálca mindkét oldalára, alkalmazzon annyit, hogy a fogak felszínét lefedje, de az ínyt ne.
2. Helyezze a tálcát a fogak felszínére. Törölje le az ínyével érintkezo gélt.

Figyelmeztetés:
Ez a termék nem alkalmas kerámia-/ műfogak, foglemezek, koronák, tömések vagy szuvas fogak fehérítésére.
Ez a termék nem ajánlott 16 év alatti gyermekek és terhes nők számára.
Azért, mert különböző fokú érzékenységünk van, fennáll annak a lehetősége, hogy enyhe kényelmetlenséget érezünk, ami teljesen normális. Ha az érzékenysége súlyos, kérjük, csökkentse a használat idejét vagy hagyja abba a használatot.

Összetevok

Sorbitol, Aqua, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Potassium Nitrate, PEG-8, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Xanthan Gum, Saccharin Sodium, Menthol, Methylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita(Matricaria) leaf Extract, Punica Granatum Seed Oil, Sodium Bicarbonate, Propylparaben, (E)-Anethole, Eucalyptol, Isomenthone, Menthone, Carvone, Limonene, Pinene, β-Pinenes.

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.