Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® - Termék kód :743, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® - Termék kód :743

Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care®

óvja a szív egészségét

antioxidáns

aminosavakban gazdag

megköti a szabad gyököket

Katalógus Ár
2790.00 HUF
Nettó mennyiség:
10.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 64% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® alapanyagának a szerkezete hasonlít a vitaminokéhoz. Ez az alapanyag minden sejtben megtalálható, és arra használja a szervezet, hogy energiát állítson elő belőle, amelyre a szervek fenntartásához és a szervezet karbantartásához szüksége van. A különféle vizsgálatok kimutatták, hogy a Q10 koenzim segít a krónikus szívelégtelenség és a magas vérnyomás megelőzésében.

Elonyök és hatások

A Antioxidáns vitaminokkal és Q-10 koenzimmel, Life Care® táplálékkiegészítő aminosavakban és antioxidánsokban gazdag. A szakértők kimutatták, hogy a rendszertelen életmód befolyásolja a Q10 koenzim mennyiségét a szervezetben, és ezáltal sokszor szükséges, hogy mi magunk pótoljuk azt. A termék nem csak a szív és a teljes szív- és érrendszer egészségének megőrzését támogatja, hanem az energiaszintet is növeli. A Q-10 antioxidánsokban gazdag, amely megvédi az érrendszert, lelassítja a sejtek öregedési folyamatát, és meghosszabbítja élettartalmukat.

Használati utasitás

16 éves kor felett, napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott, étkezés közben, egy pohár vízzel. Az ajánlott napi adagot nem szabad meghaladni. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott táplálkozást. Nedvességtől és kisgyermekektől elzárva tartandó! Felhasználható a csomagoláson jelezett időpontig. A táplálékkiegészitő hűvös, napfénytől elzárt helyen tartandó, maximum 20° C-on.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz - 10,5 g Egy kapszula a következőket tartalmazza: C-vitamin (aszkorbinsav) - 160mg – 200% az NRV; E-vitamin- 24mg – 200% az NRV, Szelén élesztő – 27,5 mg – 100% az NRV; Q-10 koenzim – 20 mg- az NRV*. Egyéb összetevők: magnézium – sztearát, zselékapszulát q.s. NRV ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22228/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA  rá 08.02.2019
    • Pulzuscsökkentőt szedek és a gyógyszer mellett is előfordul, hogy bedobog a szívem. A gyógyszer mellé kezdtem szedni a Q10-et és azóta jobb a közérzetem és elmúltak ezek a gyors, kellemetlen szívdobogások!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 09.01.2019
    • Közel 1 hónapja fogyasztom a terméket, ezelőtt több alkalommal egyenletlen szívdobogásom volt, most pedig csodálatosan ritmusos a szívdobogásom, nagyon örülök mert féltem attól, hogy nagyobb problémám i lez, de hála a terméknek ez a problémám megszűnt.