BIO Mosogatószer narancs illóolajjal, Life Care® - Termék kód :937, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BIO Mosogatószer narancs illóolajjal, Life Care® - Termék kód :937

BIO Mosogatószer narancs illóolajjal, Life Care®
BIO Mosogatószer narancs illóolajjal, Life Care® - Kód 937 Life Care

nem okoz bőrallergiát

hatékony koncentrátum

bőrgyógyászatilag tesztelt termék

Katalógus Ár
2570.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Narancs illatú, kiváló zsíroldó hatású mosogatószer, amelynek köszönhetően az edények tisztává és ragyogóvá válnak. A bőrrel kíméletes, ezért az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Hatékony, dermatológiailag tesztelt koncentrátum.

Elonyök és hatások

A narancs illatú, kivételes tisztítóerejű BIO Mosogatószer narancs illóolajjal, Life Care® megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és bőrgyógyászati követelményeknek. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

Használati utasitás

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

Összetevok

≥5% <15% nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, <5% illatanyagok (esszenciális citrom- ás narancsolaj*), citral. További összetevők: víz, növényi alkohol, konyhasó, tejsav, glicerin, citromsav, búzafehérje. *Az összetevők 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik, és 100%-a természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  HENRIETTA VÁRADI  rá 21.11.2020
  • Imádom ezt a mosogatószert! Nagyon sokáig elég, a kezem nem szárad ki és nem lesz ráncos utána. Az illata is jó, nem utolsó sorban nagyon nagy előnye, hogy a műanyag tányérokat is simán el lehet vele mosni, nem issza be, gyerekek evőeszközei is tisztíthatók vele.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  HERCEGFALVINÉ PELLE PIROSKA  rá 21.01.2020
  • Nagyon jó a termék! Mindent tud amit egy mosogatószernek tudnia kell. Jól tisztít,kíméletes a kézhez. Nekem nagyon érzékeny a bőröm nem mindent használhatok. Ezt a terméket bátran ajánlom mindenkinek. Olyan a kezem utána, mintha már a kézkrémet is használtam volna. Ha nem hiszed, teszteld!
  • 3. A véleményt hozzáadta:  CSATÁRI ISTVÁNNÉ  rá 12.01.2018
  • Eszméletlen jó kis mosogatószer, kiválóan tisztít, zsírtalanít, és nem utolsó sorban még jó illata is van. A kezem pedig nem szárad ki tőle!