BioHAUS® univerzális tisztítószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :920, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® univerzális tisztítószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :920

BioHAUS® univerzális tisztítószer - ECOCERT minősítéssel

narancs illatú formula

általános használatra

biológiailag könnyen lebomlik

kíméletes a bőrrel

bőrgyógyászatilag tesztelt

Katalógus Ár
2590.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

40% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A fa, a műanyag, a kerámia, az üveg, a linóleum és a fém felületek tisztítására és ápolására ajánlott.

Elonyök és hatások

Általános használatra, biológiailag lebomló összetevőkkel és kiváló hatással. Ideális a vízhatlan felületek tisztítására. Feloldja a vízkőlerakódásokat, és foltmentesen tisztítja a felületeket. Független intézet sikeresen tesztelte az érzékeny bőrű, illetve allergiára hajlamos személyeknél. Nem tartalmaz tartósítószert, szintetikus anyagokat, és a bőrt sem irritálja. A hatékony és aktív tisztító növényi zsírokon és olajokon alapuló összetétel könnyen lebomlik.

Használati utasitás

Használat előtt rázzuk fel! Adjunk 10 ml mosószert 10 l vízhez, és tisztítsuk meg a kívánt felületet egy törlőkendő segítségével. Gyermekek elől elzárva tartandó.Hogy csökkenthessük a negativ környezeti hatásokat, kérjük tartsa be az ajánlott adagot.

Összetevok

< 5% nem ionos felületaktív anyagok (felületaktív növényi cukorral); szappan (növényi olaj*); illatanyagok (narancs illóolaj), limonene. További összetevők: víz, növényi alkohol, trinátriumcitrát, nátron, tejsav. *Az összetevők 0,31%-a biogazdálkodásból származik, és 100%-a természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

A BioHAUS univerzális BIO mosószer a fa, műanyag, kerámia, üveg, linóleum és fémfelületek tisztítására és ápolására alkalmas.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  BAGOSI JUDIT  rá 18.05.2017
    • Ezt a terméket több hétig teszteltem, s nem azért mert nem győzött meg, hanem hogy a saját tapasztalataimat megoszthassam másokkal . Nos ezt a csodálatos terméket csak mindenkinek ajánlani tudom. Amit ez tudd a takarítás terén az nem semmi!. Nem kell súrolni erőlködni csak finoman a szivacsra ,vagy puha ruhára tenni és áttörölni vele a kivánt bútorokat csempéket,padozatot. Nagyon kellemes illata van imádom fele annyi idő sem kell a takaritásra.! Minden csillog villog ha ezt a terméket használom.!