Biotissima® Beauty Expert Kit - Termék kód :21196, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Biotissima® Beauty Expert Kit - Termék kód :21196

Biotissima® Beauty Expert Kit

forradalmi innováció a hidratálásban és liftingben

4+1 egyszerű lépés

mindössze 16 perc

mérhető eredmények

nemzetközileg díjazott és elismert összetevők

Katalógus Ár
74989.99 HUF
Következő értéktől leárazva
105990.00 HUF
Nettó mennyiség:
741 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A kit tartalma:

Captain Beauty: forradalmian új eszköz, amely 4 alapvető feladatot lát el: TISZTÍTÁS, MASSZÁZS, HIDRATÁLÁS, LIFTING.

Biotissima Age Counter hidratáltságmérő

A nemzetközileg a leginnovatívabb összetevőként díjazott Pentavitin®-t tartamazó Biotissima® arcszérum az azonnali és mély hidratálásért. A Biotissima® lifting-hatású szérum pedig bőrfiatalító hatású Neodermylt®, tartalmaz, amelyet szintén a leginnovatívabb összetevőként díjaztak nemzetközileg.

A Biotissima Hyaluron&Collagen Komplex étrend-kiegészítő kapszulák megőrzik a bőr, a köröm és a haj egészségét. A Biotissima kétfázisú sminklemosó és Biotissima aloe verát tartalmazó arctonik, az Ecocert által elismert termék!

Elonyök és hatások

Kövesd a BEAUTY EXPERT program lépéseit, és nyerd vissza szinte azonnal a bőröd fiatalságát! A bőr hidratáltsága akár 7%-kal is nőhet az első 7 napban!* A ráncok mértéke és mélysége pedig 15%-kal csökkenhet mindössze 15 nap alatt**! A gondosan kidolgozott program ezen elvek alapján működik:

INNOVÁCIÓ: a szépségipar legújabb technológiai vívmányait alkalmazzuk (galvanikus áram), amelyet a legjobb, már sokszor bizonyított termékeinkkel ötvözünk.

SZINERGIA: teljes körű kezelésben részesíti a bőrt belső (a hyaluron- és kollagéntartalmú étrend-kiegészítőkkel) és külső szempontból is. Méghozzá a már említett 4+1 fázis segítségével: TISZTÍTÁS, MASSZÁZS, HIDRATÁLÁS, LIFTING

MÉRÉS: a program hatékonyságát folyamatosan, bármikor gyorsan ellenőrizhetjük a speciális mérőeszközzel.

KÉNYELEM: mindent, amire szükséged van, egyetlen elegáns készletben megtalálod. Az egész folyamat mindössze 16 percet vesz igénybe, és bárki könnyen elsajátíthatja saját otthona kényelmében, vagy éppen a szépségszalonokban. *A vizsgálatokat különböző korú és bőrtípusú embereken végezték el. **A forrás a 2013-ban megjelent American Society of Plastic Surgeons, - A Neodermyl összetevő hatására vonatkozó eredménye.*** A Captain Beauty színe eltérhet a képen láthatótól.A program intenzitása és időtartalma személytől, bőrtípustól és kortól függően eltérő lehet.

AZ ELSŐ HÉTEN normál és száraz bőr esetén a program napi szintű használata ajánlott. Zsíros és érzékeny bőrnél viszont először mindössze heti két alkalom javasolt. A nagyon érzékeny bőrűek pedig hetente mindössze egyszer menjenek végig a 4+1 programon. A MÁSODIK HÉTEN majd utána HÁROM HÓNAPON KERESZTÜL (vagy szükség szerint) a normál és száraz bőrűek hetente három-négy alkalommal alkalmazzák a programot. A zsíros és érzékeny bőrűek heti két alkalommal, a nagyon érzékeny bőrűek heti egy alkalommal.

Emellett javasoljuk a Biotissima® Hyaluron&Collagen Komplex étrend-kiegészítő fogyasztását. Havonta 15 napon keresztül napi 1 kapszula, amely segít megerősíteni a bőrt, a körmöt és élénkebbé varázsolja a haj színét.

Használati utasitás

A termék szavatossági ideje 24 hónap a megvásárlástól számolva (számla 449/2003)

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  KIRÁLY GABRIELLA  rá 19.12.2020
    • Karácsonyra megleptük magunkat a készülékkel. Már első alkalommal látványos a változás.