Biotissima® arcmaszk méhméreggel - Termék kód :21245, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Biotissima® arcmaszk méhméreggel - Termék kód :21245

Biotissima® arcmaszk méhméreggel
Biotissima® arcmaszk méhméreggel - Kód 21245 Life Care

feltölti a finom ráncokat

ragyogóvá változtatja a bőrt

frissít és hidratál

Katalógus Ár
1990.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2090.00 HUF
Nettó mennyiség:
25 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Méhmérget tartalmaz, amely növeli a bőr rugalmasságát, a természetes kollagéntermelést is befolyásolja. Segít a sejtek újratermelődésében, feltölti a finom ráncokat, ragyogóvá változtatja a bőrt, miközben frissít és hidratál.

Elonyök és hatások

A méhméreg láthatóan javítja a hegesedett bőrfelületet, és a bőr visszanyeri eredeti színét. Megerősíti a hajszálereket. A méhméreg begyűjtését olyan technológiával végzik, amely során a méheknek semmilyen bántódása nem esik.
Mint B3 vitamin is ismert vagy nikotinamid, niacinamid nagy segitség a bőrnek. Együtt dolgoznak a bőrben lévő természetes anyagokkal hogy láthatóan javitsanak a kitágult pórusok kinézetén, a bőr egyenetlen aspektusán, finom ráncok és vonalak, de a felhám elvékonyodott felületén is, ugyanakkor megerősiti a bőr természetes védekező képességét és csökkentik a külső faktorok problémáját.

Használati utasitás

1. Vegyük ki a maszkot a tasakból. (A maszk két rétegű. Van egy selymes filmszerű és egy másik fehér gyöngyözött rétege).
2. Rakjuk fel óvatosan a maszkot a gyöngyözött résszel kifelé, és ujjainkkal finoman helyezzük rá az arcra, úgy hogy rásimuljon.
3. Ezután távolítsuk el a fehér részt, és igazítsuk el ujjainkkal pontosan a selymes részt az arcon.
4. 20-30 perc után vegyük le, és masszírozzuk az arcbőrbe addig, amíg fel nem szívódik teljesen a szérum.
Kizárólag külső használatra. Ne használjuk irritált bőrön. A nagyon érzékeny bőrűek ne használják. Ha kellemetlen érzésünk támad a használata után, azonnal mossuk le a terméket. Gyermekek kezébe ne kerüljön.

Összetevok

Water,1,2-Butanediol, Niacinamide, Trehalose, Propylene glycol, Algae Extract, Hyaluronic acid, BetaGlucan, Honey Extract, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Ascorbic Acid, Disodium EDTA

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ZSUZSANNA KIRÁLY  rá 17.06.2021
    • Én eddig egyszer használtam, de annyira látványos volt az eredmény,hogy megdöbbentem. Teljesen kisimult tőle a bőröm, a száj melletti mimikai ráncokat feltöltötte és olyan fiatalosnak túnt, hogy nem akartam elhinni. Azonnal rendelek belőle még egyet mert a kozmetikai kezelésekkel felér egy ilyen maszk használata, de az ára barátibb. Nagyon elégedett vagyok vele.