Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex, Life Care® - Termék kód :21199, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex, Life Care® - Termék kód :21199

Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex, Life Care®
AJÁNDÉK Life Care

megóvja az epidermisz egészségét

vigyáz a haj szépségére

vigyáz a köröm szépségére

erősíti a bőrt

megőrzi a bőr rugalmasságát

Katalógus Ár
2290.00 HUF
Nettó mennyiség:
4.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

AJÁNDÉK Kapszulák, Hyaluron & Collagen Komplex, Life Care® termék ha Vásárolsz 1 Magic Elixir olaj hajra és bőrre, BIO növényekkel, Life Care® terméket!

Bemutatás

A hialuronsav szerepe, hogy megőrizze a fiatal és egészséges epidermiszre jellemző tulajdonságokat: selymesség, rugalmasság és feszesség; Ezek hiánya ugyanis ráncokhoz, ráncosodáshoz vezet.

A hialuronsav és a kollagén kombinációjának aktív hatása hozzájárul a bőr frissességének és rugalmasságának a megőrzéséhez, valamint a haj és a körmök szépségéhez is.

Elonyök és hatások

A hialuronsav fiatalon és egészségesen tartja a legfelső hámréteget (epidermisz). Segít megőrizni annak ellenálló képességét, rugalmasságát és feszességét. A hiánya ráncossá, és érdessé teszi a bőrt. A termékben található fontosabb hatóanyagok, mint a hialuronsav és a kollagén kombinációja, hozzájárulnak a bőr frissességének és rugalmasságának a fenntartásához. Emellett a haj és a körmök szépségére, egészségére is jó hatással van.

Használati utasitás

15 éves kor felett naponta egy kapszula ajánlott. Fénytől, gyermekektől elzárva, száraz és hűvös helyen tárolandó. A hagyományos étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. Az ajánlott napi adagolást ne lépjük túl.

Összetevok

A doboz 15 kapszulát tartalmaz: 1 kapszula hatóanyag-tartalma: 100 mg hialuronsav*; 50 mg kollagén hidrolizátum*; 10 mg cink-glükonát (100% RDA). További összetevők: csomósodásgátló: magnézium-sztearát, szerkezeti összetevő/diszpergens cellulóz, zselatin kapszula qs. Eltérés az összetételben: +/- 10%; RDA - ajánlott napi bevitel*- nincs RDA megállapítva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22303/2019

Elvárások és tanácsok

Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SÓSNÉ TARI JÚLIA  rá 21.02.2020
    • Vásárlói visszajelzés alapján, tökéletes választás. A szem alatti "táská-ra" is hatékony megoldást nyújt. Három termék kombinàlásával (csiga gél, sea vajas testápoló, és a hyaluron kollagén kapszula) látványos a javulás.