Ökológiai Chlorella, Life Care® - Termék kód :7075, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Ökológiai Chlorella, Life Care® - Termék kód :7075

Ökológiai Chlorella, Life Care®
48% KEDVEZMÉNY Life Care

tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok forrása

szinten jó méregtelenítő

csökkenti az oxidatív stresszt

esszenciális tápanyagok

Katalógus Ár
2590.00 HUF
Nettó mennyiség:
24 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Ahhoz, hogy ezt a terméket 1350 ft megszerezhesd, mindössze annyit kell tenned, hogy partner áron 14.990 ft értékben (katalógus áron 19.000 Ft) termékeket teszel a kosaradba.

Bemutatás

A Chlorella egy mikroalga, amelyet természetes szuperélelmiszernek tartanak, rendkívül tápláló és fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, és különféle smoothie-félékben hozzáadott tabletták vagy por formájában fogyasztható.
Állítólag ez a Föld legzöldebb algája, nagyon magas klorofilltartalmának köszönhetően nagyon kicsi méretű és édesvízben növekszik. A magas klorofill-tartalomnak fő szerepe van a test méregtelenítésében sejti szinten és a szervezet oxigénellátásában, eltávolítva a szervezetből a mérgező anyagokat, beleértve a nehézfémeket is, javítva ezzel az immunrendszert.

Elonyök és hatások

A Chlorella előnyei a szervezetre a következő:
>>Fontos tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok forrása
>>Sejt szinten jó méregtelenítő
>>Energizál, vitalizál és újraásványosít
>>Oxigénnel látja el a sejteket
>>Erősíti az immunrendszert
>>Kiegyensúlyozza a vérkeringést
>>Csökkenti az oxidatív stresszt
>>Támogatja a fizikai és szellemi tevékenységet

Használati utasitás

Felnőtteknek napi 2-5 tabletta, 6 éves kortól napi 1 tabletta ajánlott.

Összetevok

60 tablettát tartalmazó doboz - 24 g. Egy tabletta a következőket tartalmazza: 400 mg ökológiai Chlorella (Chlorella vulgaris).

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 25874/2021

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  KAISERNÉ GÖDÖNY ERZSÉBET  rá 02.05.2021
    • Igen én is elkezdtem enni a Chlorellát nekem nagyon bejött, 73 évesen remekül tudok aerobik edzésre járni, kerti munkát végezni és háztartást vezetni a tavaszi fáradságot valóban letudom győzni. Ajánlom másoknak is akik szintén szeretnének egészségesen élni.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCSNÉ TERÉZIA  rá 10.03.2021
    • Minden új terméket szeretek kipróbálni és örömmel fogadok minden újdonságot! 80 felett is fontos a vitalitás a szellemi és testi frisseség! Egy újabb vitamin bomba a Chorella mely segít az egészség megőrzésben! Számomra fontos a jó közérzet hisz az egész család élvezi ennek hozadékát! A környezetem látva a jó egészségemet egyre inkább elfogadja a vitamin használat fontosságát! Szívből ajánlom ezt a mikro algát mint az egészség egyik őrét!
    • 3. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 10.03.2021
    • A Chorella egy igazi energia bomba! A tavaszi fáradság megelőzésében sokat tud segíteni illetve a megcsappant élet energiát is nagy mértékben növeli! Nagy örömmel fogadtam hogy nálunk is kapható, ráadásul nagyon kedvező áron! Már pár nap és erőteljesen tapasztaltam a hatását! Ennél fogva csak ajánlani tudom.