Tőkehalmájolaj, Omega 3-mal, A- és D-vitaminnal, Life Care® - Termék kód :7641, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Tőkehalmájolaj, Omega 3-mal, A- és D-vitaminnal, Life Care® - Termék kód :7641

Tőkehalmájolaj, Omega 3-mal, A- és D-vitaminnal, Life Care®
Akár 60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

hozzájárul a kognitív teljesítmény fokozásához

támogatja az immunrendszert, valamint a szív- és érrendszert

fenntartja a csont- és izomrendszer egészségét

Katalógus Ár
4890.00 HUF
Következő értéktől leárazva
6190.00 HUF
Nettó mennyiség:
14.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A túlfeszített életmód, a helytelen táplálkozás, az alváshiány olyan faktorok, amelyek hozzájárulnak a belső egyensúly felbomlásához, és hatással vannak az egészségünkre és közvetlenül az életünkre. A sebesség és a globalizáció korában egyre gyakoribbak a mentális, valamint a szív- és érrendszeri problémák. Az agyat és a szívet tekintik a szervezet legfontosabb elemének, mert a legtöbb szerv működése tőlük függ.

Elonyök és hatások

Tőkehalmájolaj, Omega 3-mal, A- és D-vitaminnal, Life Care® jótékony hatással van az agy és a szív egyensúlyára!

A tőkehalmájolaj kiváló Omega 3 zsírsav-, eikozapentaénsav- (EPA) és dokozahexaénsav- (DHA), valamint A- és D-vitaminforrás. A tőkehalmájolaj fokozza a kognitív teljesítményt, és támogatja az immunrendszert, a szív- és érrendszert. Az A-vitamin (retinol) elengedhetetlen a látás és az immunrendszer egészségének fenntartásához, a D -vitamin pedig segít megőrizni a csontrendszer és a fogak egészségét, valamint fenntartja az optimális izomműködést.

Az Omega 3 zsírsavak hozzájárulnak azokhoz az önszabályozó és a homeosztázis folyamatokhoz, amelyek a szervezet legkritikusabb folyamataiban mennek végbe, és kulcsszerepet játszanak az agy és a szív szerkezetének és funkcióinak alakításában.

Az A-vitamin (retinol) egy erőteljes antioxidáns, amely támogatja az immunrendszer egészségét, és javíthatja a látás élességét, valamint a csontrendszer kialakulását és megerősödését.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához. A csont- és izomrendszer egészségének javításában és megőrzésében vállal szerepet.

Használati utasitás

Alkalmazása: Naponta 2 kapszula javasolt. Lehetőleg étkezés közben fogyasztva. Kizárólag 16 éves kor felett. Ne lépd túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget. Fénytől távol, hűvös, száraz helyen tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a hagyományos étrendet. Ha lehet, akkor a csomagoláson található lejárati idő előtt fogyaszd el. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz – 14,8g e Egy kapszula tartalma: 400 mg tőkehalmájolaj; 45,4 mg DHA (dokozahexaénsav), 39,6 mg EPA (eikozapentaénsav); 138 µg A -vitamin (retinol); 1,42 µg D3-vitamin (kolekalciferol); További összetevők: 95 mg cellulóz kapszula; NRV - Ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referenciaértékek – az 1169/2011 EU-rendeletnek megfelelően. * - Az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 27207/2021

Elvárások és tanácsok

* A termék használatának hatása emberenként különbözhet, és eltérhet a honlapon leírtaktól.
NEM tesztelték állatokon.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  MÉSZÁROS ATTILÁNÉ  rá 07.11.2021
    • Az új tőkehalmájolaj kapszulánk három fő alkotóját eddig három külön termékben találtuk meg. Az új kapszula nagy előnye, hogy egyetlen szemben megtalálható az Omega-3, az A-vitamin és a D-vitamin is. Ez segít egyensúlyban tartani az agyműködést, szívműködést, látásunkat és a közérzetünket. Benne ötvöződik minden újdonság, így az új, még kímélőbb, emberbarát "zöld" kapszula, ami mostantól a legmodernebb technikával készül. Szuper jó termék, mindenkinek ajánlom.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  CSOMÁN BALÁZS  rá 10.10.2021
    • Nagyon jó, hasznos és nem drága.