Kräuter® testápoló tömjénnel és BIO növényekkel - Termék kód :4588, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Kräuter® testápoló tömjénnel és BIO növényekkel - Termék kód :4588

Kräuter® testápoló tömjénnel és BIO növényekkel
Kräuter® testápoló tömjénnel és BIO növényekkel - Kód 4588 Life Care

kíméletesen ápol

helyreállítja a bőr feszességét

gyulladásgátló hatású

relaxációs hatással van az izmok összehúzódására

Katalógus Ár
4050.00 HUF
Következő értéktől leárazva
4490.00 HUF
Nettó mennyiség:
250 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Az egyiptomiak úgy vélik, hogy a tömjén aromája gazdagságot és jólétet hoz a házba, míg a kozmetikusok szerint ez a krém erős hidratáló-, javító- és fiatalítóhatásával valódi aranybánya a bőr számára, amihez egyedülálló, aromás és átható illata is hozzájárul.
A Boswellia Serrata néven is ismert tömjént már több mint 4.000 éve használják a hagyományos orvoslásban, és az elmúlt húsz évben több száz modern orvosi tanulmány tárgyává is vált.
Manapság a kozmetikában fedezték fel leginkább, hiszen megszámolhatatlan bőrápoló termék fő hatóanyaga.

Elonyök és hatások

A Kräuter® testápoló tömjénnel és BIO növényekkel termékünket olyan összetétel jellemzi, amelyben a tömjénkivonat aktív hatóanyagokban gazdag, és ápolja, helyreállítja a feszességét vesztett, és idő előtt öregedésnek indult bőrt, miközben rugalmasságot és selymességet kölcsönöz neki.
A benne található bio összetevők, mint a bio aloe vera, bio körömvirág, bio rozmaring és a bio menta erős hidratáló, javító és fiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek.
A tömjén az egészséges bőr gyógymódja!

Használati utasitás

Vigye fel a testre annyiszor, ahányszor szükséges, és enyhén masszírozza. Ne kerüljön a szemünkbe. Gyerekektől távoltartani.

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Methylpropanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Sodium Carbomer, Boswellia Serrata Resin Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Panthenol, Camphor, Menthol, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Sulfate, CI 16255, CI 19140. *ingredients from controlled organic cultivation.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  LŐVEI ERIKA  rá 20.10.2021
    • Jógázni és táncolni járok, és mivel már én sem vagyok 18 éves éreztem a mozgás után az izmokon, és az ízületeken is a húzódást, fájdalmat. Valahogy megszólított ez a krém, és adtam neki egy esélyt. Nagyon erős, és gyors hatást tapasztaltam. Főleg a lábamon éreztem a fájdalmat, mely a bekenés után 5 perccel már el is tűnt. Kellemes hűs érzés maradt, és a görcsök is megszűntek. Az éjszaka fájdalmak nélkül telt el. Csak ajánlani tudom. A hatás hosszú ideig megmarad.