BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :935, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :935

BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel
Akár 60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

nem okoz bőrallergiát

bőrgyógyászatilag tesztelt termék

hatékony koncentrátum

Katalógus Ár
2190.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

Hatékony koncentrátum. Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.

Elonyök és hatások

A BioHAUS® BIO mosogatószer környezet és bőrbarát, valamint a tisztítóereje is kivételes. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek, és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

Használati utasitás

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

Összetevok

≥5% <15% nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, <5% illatanyagok (esszenciális citromolaj*), citral; További összetevők: víz, növényi alkohol, konyhasó, tejsav, glicerin, citromsav, búzafehérje. *az összetevők 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik. Az összetevők 100%-a természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

Hatékony koncentrátum. Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  MARÁCZY GABRIELLA  rá 20.12.2020
  • Ezt nem gondoltam volna! Eddig is nagyon meg voltam elégedve a táplálékkiegészítőkkel, és amit kipróbáltam, de a mosogatószer elkáprázatatott!
   1. Rendkívül kevés kell belőle, és oyan edényt mosogattam el vele, amire rá volt sülve a zsír.
   2. Pillanatok alatt le ehet öblíteni.
   3. Foltmentesen szárad.
   Próbáljátok ki! Szuper!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  MAGYAR ANDREA  rá 15.09.2019
  • Kitünő zsíroldás! A bolban vásárolt termékeknél 2-3 -szor viszem fel az edényre a nosogatószert. A BioHAUS® BIO mosogatószernél elég egyszer.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  MÓNUS KATALIN  rá 16.04.2018
  • A terméktapasztalatom a mosószernél, nagyon meglepett! Azt vettem észre, hogy a konyhában használt nedvszívó törölgetőmből, azt a foltot, (kávé, kakaó, pirospaprika ...) amit se mosógépben, sem kézi mosásnál nem tudtam eltávolítani, a mosogatószer simán kiszedte (persze én is kellettem hozzá ... egy kis dörzsidörzsi)! Vagyis, merem állítani, (mellékhatás) hogy magas hatásfokú folt tisztító is egyben! Az, hogy a kezem nem szárítja az e mellett a tény mellett, már természetesnek számít :-) A mosó gélt még ezután fogom kipróbálni ... eldöntöttem, hogy ezzel a termék családdal töltöm fel a háztartásom :-) Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm Viktor!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  ZÁBRÁDINÉ HANDARI ILDIKÓ  rá 06.03.2018
  • Hatékony zsíroldó hatású, kitűnő tisztító erejű mosogatószer. Valóban kevés is elég belőle, nem szárítja a kezet. Cseppmentesen szárad, kellemes illata van.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 14.03.2017
  • Végre egy olyan mosogatószer, amitől nem szárad ki a kezem. Nagyon kevés kell belőle és hatékony. Kíváló zsíroldó és kézkímélő formula.