Fehérítő, Life Care® - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :905, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Fehérítő, Life Care® - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :905

Fehérítő, Life Care® - ECOCERT minősítéssel
Fehérítő, Life Care® - ECOCERT minősítéssel - Kód 905 Life Care

környezetbarát megoldás

eltávolítja a makacs foltokat

Már 30°C-on is hatékony

Katalógus Ár
4190.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Segít a zsír, gyümölcs, kávé vagy tea által okozott foltok eltávolításában. Az oxigén tartalmú fehérítő az egyik legtermészetesebb megoldás. Megakadályozza a fehér ruhák beszürkülését, és a színes ruhák kifakulását is.

Elonyök és hatások

Eltávolítja a zsírok, gyümölcsök, kávé, vagy tea által okozta foltokat. Mindössze egy kiskanálnyi BioHAUS® oxigén alapú fehérítő problémamentesen távolíthatja el a kávé és tea foltokat. Akár 30°C-on is hatékony, és a mosás közben maradéktalanul feloldódik a vízben. Az oxigén alapú fehérítő 30°C és 95°C között hat. A mosás után megmaradó víz pedig nem szennyezi a környezetet.

Használati utasitás

Az 500 grammos kiszerelés 40 öblítéshez, azaz 20 mosáshoz elegendő. Az oxigén alapú fehérítőt csak a természetesen színezett textíliáknál használjuk. Gyapjúknál és a selyemnél mellőzzük az alkalmazását. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést.

Összetevok

Oxigén alapú fehérítő; szóda; nátron; nátrium-citrát; nátrium-szulfát; cukoralapú felületaktív anyagok; fehérítőt aktiváló anyag

Elvárások és tanácsok

Eltávolítja a zsírok, gyümölcsök, kávé, tea által okozta foltokat.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  TÓTH ZOLTÁN  rá 31.01.2021
    • Masszőrként heti 3-4 alkalommal mosok fehér cuccokat. Kipróbáltam ezt a fehérítőtőt is és emellett maradtam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné a fehér ruháit valóban fehérnek látni.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  DAKÓ MIHÁLYNÉ  rá 05.07.2019
    • Állandó használója vagyok ennek a terméknek is. Kiváló a fehér ruhákhoz és a szinesekhez is. A levegőben található oxigén által fehériti a ruhákat, a szineseknél gyönyörűek lesznek a szinek. Csak ajánlani tudom.