Glükomannán kivonat, Life Care® - Termék kód :7056, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Glükomannán kivonat, Life Care® - Termék kód :7056

Glükomannán kivonat, Life Care®
Glükomannán kivonat, Life Care® - Kód 7056 Life Care

csökkentik az étvágyat és növelik a telítettség érzetét

felszívják a méreganyagokat

nem emelik meg a vércukorszintet

Katalógus Ár
3990.00 HUF
Következő értéktől leárazva
4490.00 HUF
Nettó mennyiség:
14.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A glükomannán egy vízben oldódó élelmi rost, amelyet egy Japánban őshonos növényből, a Konjac gyökéréből nyernek. Kalóriatartalma nagyon alacsony, és meglehetősen nehezen emésztődik a vékonybélben, ezért sok helyet foglal el a gyomorban, és a telítettség érzetét kelti.

Amikor a glükomannán kivonat folyadékkal érintkezik, súlyának akár százszorosát is felszívhatja, amely így megnöveli a térfogatát.
Ha a Glükomannán kivonat, Life Care® testmozgással és egészséges, alacsony kalóriatartalmú étrenddel társítod, az eredmények nem fognak elmaradni.

Elonyök és hatások

A glükomannán kivonat a telítettség érzetének megteremtésével segíthet a fogyásban, hiszen csökkenti az étvágyat és ezáltal a későbbi étkezések során elfogyasztott mennyiséget.

A glükomannán rostok számos előnnyel rendelkeznek:

>> csökkentik az étvágyat és növelik a telítettség érzetét
>> csökkentik a koleszterinszintet
>> felszívják a méreganyagokat
>> cukorbetegek számára is jótékonyak
>> nem emelik meg a vércukorszintet

Használati utasitás

3 kapszula/nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

30 kapszulás doboz. Egy kapszula a következő összetevőket tartalmazza: 400 mg glükomannán kivonat. Egyéb összetevők: zselatinkapszula.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 23472/2020

Elvárások és tanácsok

Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  WLACH ZSOLTNÉ  rá 16.10.2021
    • Nagyon szeretem. Hónapokig szedtem. Most megint elkezdem. Napi 2 darabbal mert a 3tól semmi ètvàgyam nem volt, de cukorbetegkènt enni kell. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  JÓNÁS ESZTER  rá 08.11.2020
    • Valóban elveszi az étvágyat, nekem az emésztésemnek is nagyon sokat segített a benne lévő rostok miatt! Nagyon elégedett vagyok!
    • 3. A véleményt hozzáadta:  FENES BARBARA  rá 10.07.2020
    • Február óta szedem minimális odafigyeléssel 10kg-ot fogytam. Az emésztésem teljesen helyreállt. Akinek ajánlottam eddig mindenki dicséri. Semmi mellékhatása nincs jól érzem magam tőle.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  HUSZ ILDIKÓ MARGIT  rá 08.05.2020
    • Márciusban hirtelen egyik napról a másikra home office munkára kényszerített a járvány. Itthon minden finomság elérhető távolságra került és nehéz volt ellenállni a nassolásnak, a felesleges étkezésnek. Ekkor hívtam segítségül a Glükomannánt. Már a második héten éreztem a hatását. Kevésbé voltam éhes, az édességet nem kívántam, az egyes étkezések között egyre hosszabb idő telt el és kisebb adag étellel is jól laktam. Mióta fogyasztom több vizet iszom, így a szervezet hidratálására is jótékony hatással van. Jó szívvel ajánlom mindenkinek testsúly megtartására és fogyásra egyaránt.
    • 5. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 06.05.2020
    • Édesapámnak rendeltem meg a készítményt és nincs késztetése a folyamatos nassoláshoz! 1 hónap alatt 2kg-ot fogyott! Ennwek hatására a közérzete is javult! Csak ajánlani tudom!
    • 6. A véleményt hozzáadta:  BOROS JUDIT  rá 27.03.2020
    • Két hete szedem a glükomannánt. Ahogy megjelent én rögtön meg is rendeltem. Az első hét után, már éreztem jótékony hatását. Diétám során sokszor nehezen tudtam lemondani a finom falatokról és engedtem a csábításnak. Aki túlsúllyal küszködik évről -évre és már mindent kipróbált az tudja, hogy milyen nehéz. A glükomannán szedése óta sokkal könnyebb mivel ténylegesen étvágycsökkentő így sokkal könnyebb betartani a diétámat mivel azóta nem is nagyon kívánom az ételt. Ajánlom mindenkinek aki túlsúllyal küszködik, hogy próbálja ki veszíteni semmit nem veszít, viszont ártani se árt mivel gyógynövény készítmény.