Bemutatás
A glükomannán egy vízben oldódó élelmi rost, amelyet egy Japánban őshonos növényből, a Konjac gyökéréből nyernek. Kalóriatartalma nagyon alacsony, és meglehetősen nehezen emésztődik a vékonybélben, ezért sok helyet foglal el a gyomorban, és a telítettség érzetét kelti.
Amikor a glükomannán kivonat folyadékkal érintkezik, súlyának akár százszorosát is felszívhatja, amely így megnöveli a térfogatát.
Ha a Glükomannán kivonat, Life Care® testmozgással és egészséges, alacsony kalóriatartalmú étrenddel társítod, az eredmények nem fognak elmaradni.
Elonyök és hatások
A glükomannán kivonat a telítettség érzetének megteremtésével segíthet a fogyásban, hiszen csökkenti az étvágyat és ezáltal a későbbi étkezések során elfogyasztott mennyiséget.
A glükomannán rostok számos előnnyel rendelkeznek:
>> csökkentik az étvágyat és növelik a telítettség érzetét
>> csökkentik a koleszterinszintet
>> felszívják a méreganyagokat
>> cukorbetegek számára is jótékonyak
>> nem emelik meg a vércukorszintet
Használati utasitás
3 kapszula/nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.
Összetevok
30 kapszulás doboz. Egy kapszula a következő összetevőket tartalmazza: 400 mg glükomannán kivonat. Egyéb összetevők: zselatinkapszula.
További információk
OGYÉI Nyilvántartási szám: 23472/2020
Elvárások és tanácsok
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
WLACH ZSOLTNÉ
rá 16.10.2021
- Nagyon szeretem. Hónapokig szedtem. Most megint elkezdem. Napi 2 darabbal mert a 3tól semmi ètvàgyam nem volt, de cukorbetegkènt enni kell. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek.
-
2. A véleményt hozzáadta:
JÓNÁS ESZTER
rá 08.11.2020
- Valóban elveszi az étvágyat, nekem az emésztésemnek is nagyon sokat segített a benne lévő rostok miatt! Nagyon elégedett vagyok!
-
3. A véleményt hozzáadta:
FENES BARBARA
rá 10.07.2020
- Február óta szedem minimális odafigyeléssel 10kg-ot fogytam. Az emésztésem teljesen helyreállt. Akinek ajánlottam eddig mindenki dicséri. Semmi mellékhatása nincs jól érzem magam tőle.
-
4. A véleményt hozzáadta:
HUSZ ILDIKÓ MARGIT
rá 08.05.2020
- Márciusban hirtelen egyik napról a másikra home office munkára kényszerített a járvány. Itthon minden finomság elérhető távolságra került és nehéz volt ellenállni a nassolásnak, a felesleges étkezésnek. Ekkor hívtam segítségül a Glükomannánt. Már a második héten éreztem a hatását. Kevésbé voltam éhes, az édességet nem kívántam, az egyes étkezések között egyre hosszabb idő telt el és kisebb adag étellel is jól laktam. Mióta fogyasztom több vizet iszom, így a szervezet hidratálására is jótékony hatással van. Jó szívvel ajánlom mindenkinek testsúly megtartására és fogyásra egyaránt.
-
5. A véleményt hozzáadta:
FÖLDI ZOLTAN
rá 06.05.2020
- Édesapámnak rendeltem meg a készítményt és nincs késztetése a folyamatos nassoláshoz! 1 hónap alatt 2kg-ot fogyott! Ennwek hatására a közérzete is javult! Csak ajánlani tudom!
-
6. A véleményt hozzáadta:
BOROS JUDIT
rá 27.03.2020
- Két hete szedem a glükomannánt. Ahogy megjelent én rögtön meg is rendeltem. Az első hét után, már éreztem jótékony hatását. Diétám során sokszor nehezen tudtam lemondani a finom falatokról és engedtem a csábításnak. Aki túlsúllyal küszködik évről -évre és már mindent kipróbált az tudja, hogy milyen nehéz. A glükomannán szedése óta sokkal könnyebb mivel ténylegesen étvágycsökkentő így sokkal könnyebb betartani a diétámat mivel azóta nem is nagyon kívánom az ételt. Ajánlom mindenkinek aki túlsúllyal küszködik, hogy próbálja ki veszíteni semmit nem veszít, viszont ártani se árt mivel gyógynövény készítmény.