Kézkrém, BIO szolomag- és mandulaolajjal, Life Care® - Termék kód :4545, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Kézkrém, BIO szolomag- és mandulaolajjal, Life Care® - Termék kód :4545

Kézkrém, BIO szolomag- és mandulaolajjal, Life Care®

hidratálja a bőrt

védi a kezét

megelőzi az irritációt

gyorsan felszívódik

Katalógus Ár
2070.00 HUF
Nettó mennyiség:
100 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A kézkrém, BIO szolomag- és mandulaolajjal, Life Care®, óvja a kézen bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben, és optimálisan ápolja. Egész nap megfelelő hidratáltságot biztosít a számára.

Elonyök és hatások

Mélyen hidratál, öregedésgátló hatása van. A BIO szőlőmagolaj aktív összetevőkkel segíti a bőrt. Megelőzi az irritációt és a bőr idő előtti öregedését. A BIO mandulaolaj kiváló az érzékeny és törékeny körmökre, valamint megőrzi a bőr rugalmasságát. Élénkít és hidratál.

Használati utasitás

A tiszta bőrre vigyük fel, majd gyengéden masszírozzuk addig, amíg fel nem szívódik a krém.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Összetevok

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caffeine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Dimethicone, Disodium EDTA, Sodium Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SASS EDIT  rá 20.02.2022
    • Az eddigi legjobb kézkrém, amit használtam. A férjem is szereti, nagyon száraz szokott lenni a keze, szétrepedezik a bőre, de ezzel a kézkrémmel naponta egyszer bekeni és tökéletesen sima a keze. Szuper termék!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  DAKÓ MIHÁLYNÉ  rá 08.02.2021
    • Nagyon szuper krém, saját tapasztalatom: mindig nagyon száraz érdes volt a kezem, amióta ezt a krémet használom nagyon finom puha a kezem. Mindenkinek ajánlani tudom.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  SZÉKELY BRIGITTA  rá 27.09.2020
    • Nagyon jó termék! A családunk kedvence és a barátainké is! Szuper termék, gyorsan felszívódik és ápolja a bőrt.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  KISS MARIANN  rá 11.10.2019
    • Nekem az egyik kedvencem! Pillanatok alatt beszívódik, nagyon finom illata van, és pihe-puha tőle a kezem! Csak ajánlani tudom! :)
    • 5. A véleményt hozzáadta:  KÁNTOR KINGA  rá 21.02.2019
    • Fodrász és kozmetikus szakmáimból kifolyólag fontos, hogy ne legyen száraz a kezem, de a fodrászatban sokat vizezek, a kozmetikában sok fertőtlenítőt használok és nagyon kiszáradt a kezem. Mióta ezt a kézkrémet használom nincs kiszáradva a kezem mindegy mennyit vizezek és stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az illata is nagyon kellemes.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  PATASSY RITA  rá 19.02.2019
    • Gyorsan beszívódik a bőrbe, hatása hosszasan megmarad! Csak ajánlani tudom!!!
    • 7. A véleményt hozzáadta:  HÓHL MÁRTONNÉ ERZSÉBET  rá 16.07.2018
    • Csodálatos krém. Selymes lesz az ember keze, ha ezt használja.
    • 8. A véleményt hozzáadta:  RÁKOS ANNA ERIKA  rá 12.03.2018
    • Puha, selymes, bársonyos a kezem tőle, ami masszőzként nagyon fontos számomra.
      Kellemes illata van, kis női táskában is elfér ... egyik kedvencem a sok kiváló termékünk közül.
    • 9. A véleményt hozzáadta:  ANTAL ZSUZSANNA  rá 16.03.2017
    • Egyik kedvenc termékem a hidratáló kézkrém szőlőmagolajjal és mandulával. Munkám miatt nagyon igénybe vannak véve a kezeim, időnként az ujjaim között kirepedt a bőr, nagyon fájt! Ez a krém egy hét alatt csodákat művelt a kezeimmel! Mindennap használom, a szárazságnak, repedésnek nyoma sincs! Egyszerűen fantasztikus ez a kézkrém, bátran ajánlom mindenkinek
    • 10. A véleményt hozzáadta:  SZUCS JULIANNA  rá 09.10.2015
    • Simítja a ráncokat, puhítja a bort, tökéletesen felszívódik pillanatok alatt. Ezt a terméket csak szeretni lehet :)
    • 11. A véleményt hozzáadta:  TESZENYI GYÖRGYI  rá 30.06.2015
    • Csodálatos krém. Hihetetlen,de igaz. Évek óta ekcémás a kezem, de amióta ezt a krémet használom, tünetmentes. Imádom :)