60% KEDVEZMÉNY a második termék
Bemutatás
A kézkrém, BIO szolomag- és mandulaolajjal, Life Care®, óvja a kézen bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben, és optimálisan ápolja. Egész nap megfelelő hidratáltságot biztosít a számára.
Elonyök és hatások
Mélyen hidratál, öregedésgátló hatása van. A BIO szőlőmagolaj aktív összetevőkkel segíti a bőrt. Megelőzi az irritációt és a bőr idő előtti öregedését. A BIO mandulaolaj kiváló az érzékeny és törékeny körmökre, valamint megőrzi a bőr rugalmasságát. Élénkít és hidratál.
Használati utasitás
A tiszta bőrre vigyük fel, majd gyengéden masszírozzuk addig, amíg fel nem szívódik a krém.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.
Összetevok
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Caffeine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Dimethicone, Disodium EDTA, Sodium Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Elvárások és tanácsok
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
SASS EDIT
rá 20.02.2022
- Az eddigi legjobb kézkrém, amit használtam. A férjem is szereti, nagyon száraz szokott lenni a keze, szétrepedezik a bőre, de ezzel a kézkrémmel naponta egyszer bekeni és tökéletesen sima a keze. Szuper termék!
-
2. A véleményt hozzáadta:
DAKÓ MIHÁLYNÉ
rá 08.02.2021
- Nagyon szuper krém, saját tapasztalatom: mindig nagyon száraz érdes volt a kezem, amióta ezt a krémet használom nagyon finom puha a kezem. Mindenkinek ajánlani tudom.
-
3. A véleményt hozzáadta:
SZÉKELY BRIGITTA
rá 27.09.2020
- Nagyon jó termék! A családunk kedvence és a barátainké is! Szuper termék, gyorsan felszívódik és ápolja a bőrt.
-
4. A véleményt hozzáadta:
KISS MARIANN
rá 11.10.2019
- Nekem az egyik kedvencem! Pillanatok alatt beszívódik, nagyon finom illata van, és pihe-puha tőle a kezem! Csak ajánlani tudom! :)
-
5. A véleményt hozzáadta:
KÁNTOR KINGA
rá 21.02.2019
- Fodrász és kozmetikus szakmáimból kifolyólag fontos, hogy ne legyen száraz a kezem, de a fodrászatban sokat vizezek, a kozmetikában sok fertőtlenítőt használok és nagyon kiszáradt a kezem. Mióta ezt a kézkrémet használom nincs kiszáradva a kezem mindegy mennyit vizezek és stb. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az illata is nagyon kellemes.
-
6. A véleményt hozzáadta:
PATASSY RITA
rá 19.02.2019
- Gyorsan beszívódik a bőrbe, hatása hosszasan megmarad! Csak ajánlani tudom!!!
-
7. A véleményt hozzáadta:
HÓHL MÁRTONNÉ ERZSÉBET
rá 16.07.2018
- Csodálatos krém. Selymes lesz az ember keze, ha ezt használja.
-
8. A véleményt hozzáadta:
RÁKOS ANNA ERIKA
rá 12.03.2018
- Puha, selymes, bársonyos a kezem tőle, ami masszőzként nagyon fontos számomra.
Kellemes illata van, kis női táskában is elfér ... egyik kedvencem a sok kiváló termékünk közül.
-
9. A véleményt hozzáadta:
ANTAL ZSUZSANNA
rá 16.03.2017
- Egyik kedvenc termékem a hidratáló kézkrém szőlőmagolajjal és mandulával. Munkám miatt nagyon igénybe vannak véve a kezeim, időnként az ujjaim között kirepedt a bőr, nagyon fájt! Ez a krém egy hét alatt csodákat művelt a kezeimmel! Mindennap használom, a szárazságnak, repedésnek nyoma sincs! Egyszerűen fantasztikus ez a kézkrém, bátran ajánlom mindenkinek
-
10. A véleményt hozzáadta:
SZUCS JULIANNA
rá 09.10.2015
- Simítja a ráncokat, puhítja a bort, tökéletesen felszívódik pillanatok alatt. Ezt a terméket csak szeretni lehet :)
-
11. A véleményt hozzáadta:
TESZENYI GYÖRGYI
rá 30.06.2015
- Csodálatos krém. Hihetetlen,de igaz. Évek óta ekcémás a kezem, de amióta ezt a krémet használom, tünetmentes. Imádom :)