Lábkrém, BIO szolovel és növényekkel, Life Care® - Termék kód :4330, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Lábkrém, BIO szolovel és növényekkel, Life Care® - Termék kód :4330

Lábkrém, BIO szolovel és növényekkel, Life Care®
60% vagy 80% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

javítja a mikrokeringést

gyorsítja a hámszövet regenerálódását

szabályozza a láb izzadását

tonizálja az izmokat és az ereket

Katalógus Ár
3149.99 HUF
Nettó mennyiség:
250 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék vagy 80% KEDVEZMÉNY EXKLUZÍV ajánlatok Healthy Club+ tagoknak!

Bemutatás

A fantasztikus lábkrém, BIO szolovel és növényekkel, Life Care®l, javítja a perifériás keringést, megújítja a bőrt, valamint hidratálja és védi azt. Formában tartja a lábakat. A gesztenyekivonat erősíti az izmokat és az ezáltal a bőr simává, rugalmassá válik. A krém használatával felfrissül a láb, és megszűnik a fáradtságérzetük, és a kellemetlen szag.

Elonyök és hatások

A krém a perifériás keringés serkentésére, a bőr megújítására, kisebb sebek és bőrrepedések gyógyítására ajánlott. Emellett hidratálja és védi a bőrt. A biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó olívaolaj és ligetszépeolaj-kivonat, illetve a szőlő- és gesztenyekivonat, óvja a lábat, szabályozza az izzadást, megakadályozza a mikózisok kialakulását és terjedését a lábak fertőtlenítése által. Ezenkívül, stimulálja a vérkeringést, és helyreállítja a sejtek hidratálását. Relaxáló és fertőtlenítő hatása van. A gesztenyekivonat tonizálja az izmokat és az ereket. Ezáltal az simává, rugalmassá, elasztikussá válik.

Használati utasitás

Tiszta bőrre vigyük fel, és gyengéden masszírozzuk be. Gyermekektől elzárva tartandó! 5-35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. Szembe ne kerüljön. A Kräuter lábkrémet szőlővel, és BIO gyógynövényekkel a lábak különleges ápolására használhatjuk. Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Összetevok

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Oenothera Biennis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Vitis Vinifera Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Panthenol, Sorbitol, Lactic Acid, Sodium Carbomer, Parfum, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Glucose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 16255. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  VÁRDAI NIKOLETT  rá 05.02.2023
    • Egy nagyon jó, egész éjszakát áttáncolós szilveszteri buli után a majd le szakadó fájós lábikáimat is teljesen tökéletesen ápolja! Már ahogy bekentem egyből enyhülés hozott! Imádom!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  DIÓSI CINTIA  rá 17.02.2020
    • Nagyon megvagyok elégedve a termékkel! Csak ajánlani tudom főleg visszér műtét után!
    • 3. A véleményt hozzáadta:  KURUCZNÉ CSURKA ANIKÓ  rá 04.12.2019
    • Örülök, hogy megismertem ezt a krémet! Nagyon hasznos! Jó állagú, könnyű felmenni a lábra, hamar felszívódik és semmiféle zsíros nyomot nem hagy. Egyszerűen tökéletes! Hatásáért imádom!
    • 4. A véleményt hozzáadta:  ZSUZSANNA CSAPÓ  rá 01.09.2019
    • Az egyik legkedvesebb krémem! Nagyon kellemes az illata. Sajnos visszérrel és érszűkúletem is van. De ez a krém mindegyik problémámra megoldást ad. Ugyanakkor mivel rugalmasabbá teszi az érfalakat, testápolónak is szeretem használni, melyet kellemes illata még inkább lehetővé tesz. A kor előre haladtával nem csak a lábunkban válnak rugalmatlaná az erek, hanem az egész testünkben, igy annak is hasznos ha tápláljuk.
    • 5. A véleményt hozzáadta:  PÉNZES ISTVAN GYORGY  rá 21.12.2018
    • Rendeltem a krémből, szponzoromtól azt a tanácsot kaptam, hogy a talpamtól kezdjem el kenni a lábamat, amit meg is tettem. Az első kenés után éjszaka sokszor kellett menni a víz probléma miatt, reggelre a nagyon indurélt rész, ami kő kemény volt a lábamon reggelre teljesen felpuhult, sok víz kiment és még ráadásul kellemes bizsergés, csipkedés is párosult az előbb említetteken kívül. Nagyon boldog vagyok, mert nagyon sokat segített az egyszeri használat is.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  NAGY BEATRIX  rá 28.11.2018
    • Nagyon tetszik a termék, nem zsíros, azonnal friss érzést nyújt. Én a kezemet is bekenem vele annyira jó! Valóban hidratált lesz tőle a bőr!
    • 8. A véleményt hozzáadta:  NÉMETH GERGŐ TIBOR  rá 21.01.2018
    • Sajnos bajba kerültem karácsonykor ... Túl sok húst ettem ... Sajnos aranyérrel küzdöttem .. Vettem gyógyszertárit de semmit sem ért. Volt otthon ez a krémem, gondoltam veszteni valóm nincs... és bevált !!! Pár nap alatt teljesen rendbe jöttem ... Csoda ! Nem csípett, nem fájt. Hát nem gondoltam hogy erre is gyógyír......
    • 9. A véleményt hozzáadta:  CEMANN-NÉ KAKAS ADÉL  rá 07.11.2017
    • Nagyon kellemes friss és nyugtató hatású, különösen szép és hidratált lesz tőle a bőrfelület. Meg is jegyezték egy egészség állapot felmérésnél, milyen szép hidratált a bőröm!
    • 10. A véleményt hozzáadta:  NAGY FERENCNÉ FERENCNÉ  rá 17.06.2016
    • Már nem egyszer rendeltem és nagyon jó volt a lábamnak, ezért szeretném megint megrendelni ezt a terméket!