LarynxForte, torokspray BIO körömvirággal, Life Care® - Termék kód :7085, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

LarynxForte, torokspray BIO körömvirággal, Life Care® - Termék kód :7085

LarynxForte, torokspray BIO körömvirággal, Life Care®
LarynxForte, torokspray BIO körömvirággal, Life Care® - Kód 7085 Life Care

nyugtató hatás az irritált torokra

gyógyító, regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik

hozzájárul a légzési kényelem érzetéhez

Katalógus Ár
3190.00 HUF
Következő értéktől leárazva
3790.00 HUF
Nettó mennyiség:
20 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A szájüreg vagy a garat gyulladása kellemetlen érzést vált ki a torokban. A patogének, mint a vírusok, a baktériumok különféle megfázást, és a torok valamint a garat gyulladását, illetve irritációját okozó kórokozók.

Az irritált torok tünetei közé tartozik a nyelési nehézség, a torokfájás, a rekedtség, az égő torok érzése, a mandula- és garatgyulladás vagy annak megnagyobbodása.

Elonyök és hatások

A LarynxForte torokspray BIO körömvirággal, Life Care® védőhatásának köszönhetően hozzájárul a szájüreg egészségének megőrzéséhez, és az irritált torok specifikus tüneteinek enyhítéséhez.

Az összetevői mint a BIO körömvirág, a fahéj, a menta és az eukaliptusz számos tulajdonsága révén gyorsan kifejti a hatását, hiszen közvetlenül az irritált helyen hat.

BIO körömvirág – A termék a benne található illóolajoknak köszönhetően hatékony garat- és gégegyulladás kezelésénél. Emellett csillapítja a torokszárazságot és a nyeléskor jelentkező kellemetlen érzést, valamint a gyógyulás folyamatát is felgyorsítja.

Fahéj – Élénkíti a szervezetet, és támogatja az immunrendszer megerősítését.

Menta – L-mentolt tartalmaz, amely csökkentheti a torok és a légzőrendszer gyulladását.

Eukaliptusz – Különleges és természetes „gyógymód” a megfázás és a köhögés enyhítésére. Sőt a megfázás és a hörgőket érintő légzőszervi problémák esetén is hatékony.

Használati utasitás

Használati utasítás: 1-3 adagot ajánlott permetezni úgy, hogy a tartályt megnyomja, naponta legfeljebb 3-szor használja, az igénytől függően. Használat előtt rázza fel a tartályt.

Csak 3 éves kortól ajánlott.

Kerülje a szembe jutást. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Összetevok

20 ml e tartály

Összetevők: víz; növényi glicerin; szerves körömvirág (calendula officinalis L. capitula) száraz kivonata; mályvafolyadék-kivonat (Malva sylvestris L. folium); borsmenta illóolaj (Mentha x Piperita); poliszorbát; kálium-szorbát; nátrium benzoát; fahéj illóolaj (Cinnamomum zeylanicum Blume); eukaliptusz illóolaj (Eucaliptus globulus); citrom illóolaj (Citrus limon). Egyéb összetevők: nátrium-hialuronát; édesítőszer: szukralóz.

Elvárások és tanácsok

* A termék használatának hatása emberenként különbözhet, és eltérhet a honlapon leírtaktól.
NEM tesztelték állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  MÉSZÁROS ATTILÁNÉ  rá 08.02.2022
  • Nagyon örültem ennek az új terméknek, vettem egyet otthonra. A fiam próbálta ki, mert egyik napról a másikra elkezdett fájni a torka. Este fújtuk be a torkát és másnap még háromszor. A fájdalom elmúlt, köhögni nem kezdett. A körömvirág, menta, fahéj, eukaliptusz és citrom együttes hatásával kisöpörte a vírusokat és a bacikat. Bátran merem ajánlani kisgyerekes szülőknek is, legyen kéznél a "Házi patikában"!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  MELINDA VARGÁNÉ MISTERKIEVICZ  rá 08.02.2022
  • Már nagyon vártam hogy rendelni lehessen a terméket. Amint megkaptuk már próbálhattuk is ki és nem csalódtunk. Két nap alatt enyhült, majd meg is szűnt a torok fájás. Nekünk a családba nagyon be vállt, segített. Mindig lesz belőle itthon.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  DR. SAHINNÉ KÁSA ERZSÉBET  rá 27.01.2022
  • Nagyon szereti az egész család! Jól nyugtatja a fájó, égő torkot,sokkal gyorsabb a gyógyulás! Imádom! Mindenkinek szeretettel ajánlom!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  BARCSIKNÉ DEBRECZENI ROZÁLIA  rá 27.01.2022
  • Gyorsan csökkenti a torokfájást, s az íze is nagyon kellemes. Kisgyerekeknek is könnyen adagolható. Már nagyon vártuk, hogy rendelhető legyen. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a kiváló terméket ebben a megfázós, járványos időszakban!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  GORTVÁNÉ GYÖNGYI KRISZTINA  rá 19.01.2022
  • Szuper termék hajnal háromkor éreztem kapar a torkom. Jaj nagyon nem szeretem a torokfájást, felkeltem befújtam és könnyedén visszaaludtam. Reggel használtam még és a torokkaparás elmúlt. 12 éves gyermekem 2 napig használta a gyulladt torkára és helyre jött. Az íze is kellemes, bár gyermekem szerint csak elviselhető!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  SÓLYÓM BRIGITTA  rá 17.01.2022
  • Nagyon hatásos termék. Már az első használat után csökkent a torokfájdalom és sokkal gyorsabb volt a gyógyulás, mint a torokspray használata előtt. Bátran ajánlom!
  • 7. A véleményt hozzáadta:  JAKABNÉ KOVÁCS ZSUZSANNA  rá 15.01.2022
  • Torokfájásra kezdtük használni nagyon hamar lehúzza a gyulladást. Pár nap alatt helyre jöttünk. Nagyon jól hűsit.
  • 8. A véleményt hozzáadta:  JAKABNÉ KOVÁCS ZSUZSANNA  rá 12.01.2022
  • Pár napja kezdtem el használni mivel hangszalag gyulladás után még éreztem némi torokfájást. Elsőre kicsit keserű íze van kb 1 percig de el is múlik. 2 nap útán már teljesen helyre hozta a torkom. Köszönöm ezt a szuper terméket.
  • 9. A véleményt hozzáadta:  LÁZÁR ANNAMÁRIA  rá 11.01.2022
  • Nagyon jó összetevőkkel rendelkezik, mind mind hasznosan hatnak a szervezetre, és a mai vírusos helyzetben ez nagyon nagy segítség lehet mindenkinek.
  • 10. A véleményt hozzáadta:  CSÍKNÉ BALÁZS EDIT  rá 07.01.2022
  • Nagyon elégedettek vagyunk vele! Köszönöm LifeCare!
  • 11. A véleményt hozzáadta:  TÓTHI KRISZTINA  rá 06.01.2022
  • Kiváló termék torokfájásra, köhögésre. Nagyon jól nyugtatja az irritált torkot. Az ünnepekben pont szükség volt rá, és ezzel a termékkel hamarabb túl voltunk a torokfájós időszakon. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy tartson otthon egyet.