Life Impulse® B Magnific - Termék kód :1513, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® B Magnific - Termék kód :1513

Life Impulse® B Magnific

támogatja az idegrendszer működését

növeli a koncentrációképességet

javítja a memóriát

Katalógus Ár
2390.00 HUF
Nettó mennyiség:
11.70 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

68% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Life Impulse® B Magnific-ban található B1-vitamin segíti a vérképzést, szerepet játszik az izom,- emésztő,- idegrendszer, különösképp a szívizom optimális működésében. A B2-vitamin az antitestképzésben támogatja az immunrendszert. A szövetek növekedésében és fejlődésében, különösen a hajnál és a bőrnél, ezeknek nélkülözhetetlen a szerepük. A B3-vitamin támogatja a szervezet energiatermelését. A B5-vitamin hozzájárul az antistressz hormonok képződéséhez, valamint a szervezet energiát állít elő belőle. A B6-vitamin erős antioxidánsként viselkedik. Fontos szerepe van az agyban futó idegpályák koordinálásban. A B12-vitamin úgy viselkedik a szervezetben, mint a leghatékonyabb vérszegénység elleni hatóanyag, hiszen segíti a vörösvérsejt-képződést. Megakadályozza a zsírlerakódást a májban, és kedvező hatással van a gyomorra és a bélrendszerre.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® B Magnific alapja egy olyan B-vitamin komplex, amely fontos szerepet játszik az anyagcsere-folyamatokban, a hormonháztartás egyensúlyának fenntartásában, és a szívbetegségek kialakulásának a megelőzésében. Stimulálja az idegrendszert, növeli a koncentrációképességet és a memóriát is javítja. Ideális olyas idős embereknek, akiknek a keringése már lelassult az évek során. Valamint azoknak, akik komoly fizikai vagy szellemi munkát végeznek. Rendszertelen életmód esetén is hatékony.

Használati utasitás

Használata: 15 éves kor felett, naponta 2 kapszula bevétele javasolt.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 5,46 mg B3 vitamin- (34% RDA), 3,331 mg B5 vitamin-(55% RDA), 0,651 mg B6 vitamin-(46% RDA), 0,563 mg B2 vitamin-(40% RDA), 0,350 mg B1 vitamin-(32% RDA), 25µg Biotin-(50% RDA), 100µg folsav (50% RDA), 1,25µg B12 vitamin-(50% RDA), További összetevők: BIO zöldbúza-klorofill & spirulina, BIO zöldbúza-kivonat, BIO spirulinakivonat, cellulóz, kapszula q.s.; – RDA - javasolt napi bevitel. Eltérés az összetételben: +/- 10 %.

További információk

MS/CRSPT: Sorozat AB, 1096 szám.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.