Life Impulse® NADH PLUS - 20 mg - Fizikai és mentális energiát biztosít - Termék kód :7049, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® NADH PLUS - 20 mg - Fizikai és mentális energiát biztosít - Termék kód :7049

Life Impulse® NADH PLUS - 20 mg - Fizikai és mentális energiát biztosít
60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

fizikai és mentális energiát biztosít

csökkenti az oxidatív stresszt

közérzetjavító, feltölt energiával, és javítja a koncentráci

csökkenti az öregedés hatásait

Katalógus Ár
12990.00 HUF
Következő értéktől leárazva
16590.00 HUF
Nettó mennyiség:
7.50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid) egy olyan koenzim, amely az összes élő sejtben természetesen jelen van, és nélkülözhetetlen a sejtek fejlődéséhez, valamint sejtszinten az energia előállításához. 1906-ban Arthur Harden és William Young fedezték fel, és a kutatások azt mutatják, hogy stimulálja a dopamin, noradrenalin és szerotonin neurotranszmitterek termelődését, javítva ezáltal a mentális képességeket és a koncentrációt, miközben az öregedés hatásaival szemben is felveszi a harcot.
A szervezet által felhasznált energia egyharmadát az agy használja fel. Ezért, a szervezetben megtalálható összes szerv közül az agyat érinti leginkább érzékenyen, ha abból kifogy az energia.
Tudományosan bebizonyított, hogy a NADH mennyiségének növekedésével az egész test több energiához jut. Az életkor előrehaladtával a tápanyagok és vitaminok felszívódása és megtartása mérséklődik a szervezetben, ezért nagyon fontos biztosítani a megfelelő mennyiségű NADH bevitelt.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® NADH Plus egy olyan memóriát javító termék, amely kifejezetten a stresszes vagy zsúfolt időszakokat átélő emberek számára lehet hatékony, hiszen javítva a kognitív teljesítményt és a memóriát.
A Life Impulse® NADH Plus hatásai:
>> fizikai és mentális energiát biztosít
>> egész nap frissen és tisztán tartja az elmét, ezzel javítva az intellektuális tevékenységek hatékonyságát
>> energiát termel az összes sejtben
>> csökkenti az oxidatív stresszt (antioxidáns hatással rendelkezik)
>> közérzetjavító, feltölt energiával, és javítja a koncentrációt és a memóriát
>> csökkenti az öregedés hatásait
>> serkenti és erősíti az immunrendszert

Használati utasitás

1 tabletta/ nap. Csak 16 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől, tartsa szárazon és hűvös helyen. A normális étrend nem helyettesíthető ezen étrend-kiegészítő fogyasztásával. Lehetőleg fogyassza a csomagoláson említett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 tabletta tartalmazó doboz. Egy tabletta a következő összetevőket tartalmazza: 20 mg NADH, 20 mg aszkorbinsav. Egyéb összetevők: cellulóz - q.s.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 23508/2020

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  MEHLER GUDRUN  rá 08.09.2020
  • 5 ÉVE Agyvérzésem majd egy bal oldali bénulást okozó sztrókom volt. Mindent újra kellett tanulnom. Rátaláltam erre a termékre, és most rendelem a következő dobozzal, mert bizonyított. Rengeteg régi dolog eszembe jutott újra. Gyorsabban pörög az agyam.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET FAZEKAS  rá 06.08.2020
  • 1997 óta szedtem agorafóbiára és pánikbetegségre Frontint és nem tudtam letenni. A Nononi és más étrendkiegészítők segítettek, de ez a termék oldotta meg, hogy nem szedek gyógyszert, minden nap mosolyogva ébredek és nagyon jól érzem magam mentálisan és fizikailag is. Mindenkinek csak ajánlom.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  HUSZ BÉLÁNÉ  rá 08.06.2020
  • A termékből unokámtól kaptam ajándékba egy dobozzal. Sajnos az időskorral járó feledékenység nálam is jelen van. Sokszor nehezen találom a szavakat. Amióta szedem mentálisan jobban érzem magam. Frissebb, tisztább az agyam. Pozitív hatása miatt folyamatosan szeretném fogyasztani.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  KREISZ GYÖRGY  rá 03.06.2020
  • Egy honapja szedem, azóta kevesebb kávét iszom, mert egész nap élénken tart. Gyorsabban vág tőle az eszem, még jobb lett a memóriám. Újra pörgök. Mindenkinek ajánlom!
  • 5. A véleményt hozzáadta:  BÁLINT ANDRÁSNÉ MARIKA  rá 10.05.2020
  • Ezt a terméket az unokám részére rendeltem meg, 10 napja szedi, de már látszik a változás a tanulásban, sokkal jobban összpontosít, hamarább megtanulta kívülről a verset, mint eddig bármikor. Már mindent kipróbáltunk szinte annak érdekében, hogy segítsünk az állapotán, most remélem, hogy rátaláltunk arra a termékre, ami segíteni fog neki a jövőben. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb. Köszönöm a Life Care-nak a lehetőséget!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 06.05.2020
  • Anyósom aki 80 éves 2. Hónapja használja a készítményt! Jelentős változást észlelt a mentális funkcióiban! Kevésbé feledékeny, könnyebben jönnek a szavak keresztretjvény fejtésnél! Folyamatosan fogja használni mert érzi hogy jobban "fog" az agya!